مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در تهران

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وزش باد شدید ، خیزش موقت گرد و خاک و تداوم فعالیت سامانه بارشی در بیشتر نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۸۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، با بررسی نقشه‌های هواشناسی و خروجی الگوهای پیش‌یابی عددی، وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده پدیده غالب در سطح استان وزش باد، در بعضی ساعات وزش باد شدید در نقاط مستعد همراه با خیزش موقت گردوخاک و در ارتفاعات گاهی رگبار پراکنده و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

 

برای فردا(۲۳ خرداد) در ادامه تناوب فعالیت سامانه بارشی آسمان قسمتی ابری به‌تدریج افزایش ابر و در بیشتر نقاط استان بارش پراکنده با احتمال رعدوبرق و در ارتفاعات گاهی رگبار و رعدوبرق مورد انتظار است.

 

از امروز(۲۲ خرداد) در بیشتر نواحی استان و در ارتفاعات از روز سه‌شنبه افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.

 

با توجه به شرایط جوی، در بعضی ساعات افزایش موقتی غبار ناشی از گردوخاک انتقالی و پایداری نسبی در نواحی مرکز و جنوبی استان دور از انتظار نیست.

 

آسمان تهران فردا (۲۳ خرداد) قسمتی ابری و در بعد از ظهر افزایش ابر، در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رعد و برق و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و در روز چهارشنبه (۲۴ خرداد) صاف تا قسمتی ابری، گاهی غبار رقیق و در بعضی ساعت‌ها وزش باد با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه ورامین با بیشینه دمای ۳۶ درجه سانتیگراد، گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده‌ است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار