جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

خنثی‌سازی یک عملیات بزرگ تروریستی در استانبول

خنثی‌سازی یک عملیات بزرگ تروریستی در استانبول نیروهای امنیتی ترکیه فردی را بازداشت کرده‌اند که قصد انجام انفجار مهیبی را در استانبول داشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۰۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 23
کد خبر: ۱۹۰۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای امنیتی ترکیه امروز (پنج شنبه) از بازداشت یک تروریست داعشی پیش از انجام عملیات تروریستی در استانبول خبر دادند.

 

به نوشته خبرگزاری آناتولی، این فرد داعشی در اصطلاح یک «گرگ تنها» محسوب می‌شود، این اصطلاح برای تروریست‌هایی به کار می‌رود که بدون هماهنگی و برنامه ریزی از سوی رده‌های بالای داعش، با تصمیم شخصی اقدام به انجام عملیات تروریستی می‌کنند.

 

نیروهای امنیتی ترکیه این فرد را در ناحیه «باغچه‌لی‌اولر» در بخش اروپایی استانبول در خانه‌اش دستگیر و دو قبضه سلاح و مواد لازم برای ساخت بمب کشف کرده‌اند.

 

به گفته منابع امنیتی ترکیه، او به دنبال راهی برای اجرای عملیات تروریستی خود در استانبول بود و در تلفن همراه او تعدادی فیلم آموزشی از داعش برای ساخت مواد منفجره یافت شد.

 

در سوم خرداد نیز منابع امنیتی ترکیه از بازداشت ۱۲ تروریست داعشی از جمله سه سرکرده این گروهک در استان‌های استانبول، قونیه و آنتالیا، خبر دادند. این افراد نام خود را گروه «التقوی» نهاده بودند و دستورات لازم را از سران باقی مانده داعش در سوریه می‌گرفتند و اقدام به جمع‌آوری پول و جذب افراد برای داعش می‌کردند.

 

نیروهای امنیتی ترکیه تاکنون بارها از کشف و خنثی‌سازی عملیات‌های داعش به خصوص در استانبول خبر داده‌اند، شهری که طی سال‌های گذشته چندین بار شاهد عملیات‌های تروریستی بود که آخرین آن در ۲۲ آبان سال گذشته در خیابان استقلال در منطقه «بی‌اوغلو» رخ داد و دست کم شش کشته و ۸۱ زخمی بر جای گذاشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار