تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

خنثی‌سازی یک عملیات بزرگ تروریستی در استانبول

خنثی‌سازی یک عملیات بزرگ تروریستی در استانبول نیروهای امنیتی ترکیه فردی را بازداشت کرده‌اند که قصد انجام انفجار مهیبی را در استانبول داشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۰۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 23
کد خبر: ۱۹۰۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای امنیتی ترکیه امروز (پنج شنبه) از بازداشت یک تروریست داعشی پیش از انجام عملیات تروریستی در استانبول خبر دادند.

 

به نوشته خبرگزاری آناتولی، این فرد داعشی در اصطلاح یک «گرگ تنها» محسوب می‌شود، این اصطلاح برای تروریست‌هایی به کار می‌رود که بدون هماهنگی و برنامه ریزی از سوی رده‌های بالای داعش، با تصمیم شخصی اقدام به انجام عملیات تروریستی می‌کنند.

 

نیروهای امنیتی ترکیه این فرد را در ناحیه «باغچه‌لی‌اولر» در بخش اروپایی استانبول در خانه‌اش دستگیر و دو قبضه سلاح و مواد لازم برای ساخت بمب کشف کرده‌اند.

 

به گفته منابع امنیتی ترکیه، او به دنبال راهی برای اجرای عملیات تروریستی خود در استانبول بود و در تلفن همراه او تعدادی فیلم آموزشی از داعش برای ساخت مواد منفجره یافت شد.

 

در سوم خرداد نیز منابع امنیتی ترکیه از بازداشت ۱۲ تروریست داعشی از جمله سه سرکرده این گروهک در استان‌های استانبول، قونیه و آنتالیا، خبر دادند. این افراد نام خود را گروه «التقوی» نهاده بودند و دستورات لازم را از سران باقی مانده داعش در سوریه می‌گرفتند و اقدام به جمع‌آوری پول و جذب افراد برای داعش می‌کردند.

 

نیروهای امنیتی ترکیه تاکنون بارها از کشف و خنثی‌سازی عملیات‌های داعش به خصوص در استانبول خبر داده‌اند، شهری که طی سال‌های گذشته چندین بار شاهد عملیات‌های تروریستی بود که آخرین آن در ۲۲ آبان سال گذشته در خیابان استقلال در منطقه «بی‌اوغلو» رخ داد و دست کم شش کشته و ۸۱ زخمی بر جای گذاشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار