سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی

وضعیت ترافیکی معابر پایتخت ۳ تیر ۱۴۰۲/ بزرگراه‌ها خلوت،‌ لزوم احتیاط در رانندگی

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران گفت: ترافیک امروز پایتخت همانند روز گذشته از ساعت ۵:۳۰ شروع شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۰۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احسان مومنی گفت: با رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودرو‌ها در ساعات ابتدایی صبح روز شنبه سوم تیرماه نشان از معابر و بزرگراه‌هایی خلوت در سطح شهر تهران و احتمال تصادفات بخاطر افزایش سرعت‌ها توسط برخی از رانندگان دارد.

 

وی افزود: ترافیک در معابری، چون همت، حکیم، آزادراه، شیخ فضل الله و تونل توحید خلوت و معابری، چون چهارراه ولیصعر (عج)، خیابان شریعتی و خیابان آزادی هم دارای ترافیکی روان هستند.

 

سرهنگ مومنی بیان داشت: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ در تمامی تقاطع‌ها و معابر و میادین شهر تهران به منظور کنترل سرعت‌ها و سبقت‌ها، اجرای طرح جناغی‌ها و همچنین عدم تردد کامیون‌ها در ساعات روز در معابر شهری حضور دارند و با رانندگانی با دیدن خلوتی معابر ممکن است بر سرعت خودروی خود بیافزایند و باعث حادثه و تصادفات دلخراش می‌شوند برخورد می‌نمایند.

 

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ترافیک امروز پایتخت امروز همانند روز گذشته از ساعت ۵:۳۰ شروع شده و این خلوتی معابر بدلیل تغییر ساعت‌های شروع ساعات کاری ادارات و سازمان‌ها می‌باشد و این خلوتی ترافیک تجربه خوبی برای آغاز و شروع مدارس در مهرماه می‌باشد که می‌توان از این تجربه برای مهرماه استفاده کرد.

 

وی از راکبین موتورسیکلت خواست بدلیل انباشت گاز‌های آلاینده در داخل تونل‌ها و احتمال واژگونی ناگهانی موتورسیکلت بدلیل بیهوشی و تصادفات بدون برخورد، از تردد داخل تونل‌ها جدا خودداری نمایند و همواره از کلاه ایمنی و استاندارد جهت تردد‌های خود در سطح شهر استفاده نمایند.

 

سرهنگ مومنی گفت: ۸ خط حرکتی همزمان وارد تونل توحید می‌شود و این حجم بالای ورودی به تونل توحید باعث ایجاد ترافیک در این محدوده می‌شود. امید است با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی شاهد کاهش تصادفات و حوادث رانندگی باشیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار