تأثیر موادمخدر و مشروبات الکلی بر تمرکز و رانندگی افراد-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

تأثیر موادمخدر و مشروبات الکلی بر تمرکز و رانندگی افراد

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور پایتخت، تأثیر موادمخدر و مشروبات الکلی بر تمرکز و نحوه رانندگی افراد را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۰۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احسان مؤمنی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه تلویزیونی«شهر امن» به موضوع تأثیر موادمخدر و مشروبات الکلی در رانندگی اشاره و اظهار داشت: جدای از اینکه استفاده از مواد مخدر جزء دین و اخلاق ما نیست، استفاده از این مواد در رانندگی به صورت مستقیم بر روی تمرکز و حواس راننده تأثیرگذار می‌گذارد.

 

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: امروزه رانندگی جزء کار‌های روزانه و به عنوان یک عادت شده است و افراد به توانایی، تبحر و مهارت خود اطمینان داشته و فکر می‌کنند که این مهارت را دارند و خیلی‌ها هم به صورت عادی و روزانه این کار‌ها را انجام داده و در ضمیر ناخودآگاه رانندگی ثبت شده است.

 

وی افزود: ترمز گرفتن، دنده زدن و گاز دادن جزیی از ضمیر ناخودآگاه در رانندگی است؛ وقتی هم که به چراغ قرمز می‌رسیم توقف کرده و پشت وسایل نقلیه ایستاده و با سبز شدن چراغ حرکت می‌کنیم.

 

سرهنگ مؤمنی تصریح کرد: اینها همه در ضمیر ناخودآگاه ما ثبت شده است؛ اما غافل از اینکه چه اقدامی می‌کنیم، چه کارمهمی انجام می‌دهیم، از غرب به شرق تهران تردد می‌کنیم، مسافرت می‌رویم یا از یک شهر به شهر دیگر می‌رویم.

 

سرهنگ مؤمنی با بیان اینکه ما در رانندگی نیاز به تمرکز داشته و باید یک تصمیم لحظه‌ای بگیریم و واکنش سریع و آنی داشته باشیم، افزود: مثلاً اگر بچه‌ای به صورت ناگهانی وارد تقاطع شود و جلوی ما باشد باید تصمیم لحظه‌ای بگیریم؛ اگر باری از وسیله‌ای در حرکت بیفتد باید واکنش لحظه‌ای و عکس العمل بجا و درست انجام دهیم و همه اینها نیاز به تمرکز دارد و باید تمام حواسمان را به رانندگی اختصاص دهیم.

 

وی گفت: جدای از اینکه استفاده از موادمخدر جزو دین و اخلاق ما نیست، استفاده از این مواد در رانندگی به صورت مستقیم بر روی تمرکز و حواس راننده تأثیرگذار می‌گذارد.

 

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: اگر راننده‌ای از این مواد استفاده کند مسلماً قدرت تصمیم‌گیری خود را از دست می‌دهد و تمرکز وی بر هم می‌خورد و حتماً آن تصمیم لحظه‌ای را که باید بجا و به موقع اتخاذ کند نمی‌تواند بگیرد و واکنش سریع داشته باشد و به همین خاطر مصرف موادمخدر و روان گردان و مشروبات الکلی در حین رانندگی ممنوع است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار