مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

وضعیت ترافیکی معابر پایتخت ۳ تیر ۱۴۰۲/ بزرگراه‌ها خلوت،‌ لزوم احتیاط در رانندگی

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران گفت: ترافیک امروز پایتخت همانند روز گذشته از ساعت ۵:۳۰ شروع شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۰۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احسان مومنی گفت: با رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودرو‌ها در ساعات ابتدایی صبح روز شنبه سوم تیرماه نشان از معابر و بزرگراه‌هایی خلوت در سطح شهر تهران و احتمال تصادفات بخاطر افزایش سرعت‌ها توسط برخی از رانندگان دارد.

 

وی افزود: ترافیک در معابری، چون همت، حکیم، آزادراه، شیخ فضل الله و تونل توحید خلوت و معابری، چون چهارراه ولیصعر (عج)، خیابان شریعتی و خیابان آزادی هم دارای ترافیکی روان هستند.

 

سرهنگ مومنی بیان داشت: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ در تمامی تقاطع‌ها و معابر و میادین شهر تهران به منظور کنترل سرعت‌ها و سبقت‌ها، اجرای طرح جناغی‌ها و همچنین عدم تردد کامیون‌ها در ساعات روز در معابر شهری حضور دارند و با رانندگانی با دیدن خلوتی معابر ممکن است بر سرعت خودروی خود بیافزایند و باعث حادثه و تصادفات دلخراش می‌شوند برخورد می‌نمایند.

 

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ترافیک امروز پایتخت امروز همانند روز گذشته از ساعت ۵:۳۰ شروع شده و این خلوتی معابر بدلیل تغییر ساعت‌های شروع ساعات کاری ادارات و سازمان‌ها می‌باشد و این خلوتی ترافیک تجربه خوبی برای آغاز و شروع مدارس در مهرماه می‌باشد که می‌توان از این تجربه برای مهرماه استفاده کرد.

 

وی از راکبین موتورسیکلت خواست بدلیل انباشت گاز‌های آلاینده در داخل تونل‌ها و احتمال واژگونی ناگهانی موتورسیکلت بدلیل بیهوشی و تصادفات بدون برخورد، از تردد داخل تونل‌ها جدا خودداری نمایند و همواره از کلاه ایمنی و استاندارد جهت تردد‌های خود در سطح شهر استفاده نمایند.

 

سرهنگ مومنی گفت: ۸ خط حرکتی همزمان وارد تونل توحید می‌شود و این حجم بالای ورودی به تونل توحید باعث ایجاد ترافیک در این محدوده می‌شود. امید است با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی شاهد کاهش تصادفات و حوادث رانندگی باشیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار