سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

افزایش حقوق دانشجویان دانشگاه فرهنگیان به 1.5 میلیون

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس با اشاره پذیرفته شدن افزایش حقوق دانشجویان دانشگاه‌های فرهنگیان گفت: حداقل حقوق یعنی یک میلیون و پانصد و شصت و سه هزار تومان به دانشجویان این دانشگاه‌ها اختصاص می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس درباره افزایش حقوق دانشجویان دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی اظهار داشت: این موضوع حل شده و تنها صدور احکام باقی مانده است.

 

وی گفت: دیوان محاسبات کشور نیز با ارسال نامه‌ای به وزارت آموزش و پرورش از اول فرودین ۱۳۹۸ تکلیف کرده که حداقل حقوق یعنی یک میلیون و پانصد و شصت و سه هزار تومان به دانشجویان این دانشگاه‌ها اختصاص یابد.

 

حاجی بابایی افزود: در حال آماده‌سازی نرم‌افزار برای اجرای احکام هستند و این دانشجویان استخدام آزمایشی بوده و جزء مستخدمین دولت به شمار می‌روند، بنابراین حداقل حقوق به مستخدمین دولت به آنان نیز اختصاص پیدا می‌کند و این استدلال پذیرفته شد، امید است هر چه زودتر با صدور ابلاغ‌ها این دغدغه برطرف شود.

 

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس درباره پرداخت معوقات فرهنگیان گفت: پاداش پایان خدمت فرهنگیان حدود یک سالی باقی مانده است و در مجلس در حال فشار برای تحقق این موضوع هستیم و صحبت‌هایی نیز صورت گرفته تا دولت این معوقات را پرداخت کند.

 

حاجی بابایی خاطرنشان کرد: در اواخر سال گذشته جلسه‌ای درباره پرداخت این معوقات برگزار شد ولی به هر دلیل و مشکلات موجود دولت، اعتبارات آموزش و پرورش به اندازه‌ای که تصمیم گرفته شده بود، پرداخت نشد.

 

وی تصریح کرد: کمبود و کسری بودجه وزارت آموزش و پرورش یکی از معضلاتی است که متاسفانه دولت به خوبی آن را در لایحه بودجه پیش بینی نکرده و در حال پیگیری برای حل این مشکل هستیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر