کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

گفتگوی «بلینکن» با وزرای خارجه گروه هفت

وزیر امور خارجه آمریکا امروز از رایزنی با وزرای خارجه گروه- ۷ درباره موضوعات داخلی روسیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۰۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا امروز شنبه اعلام کرد که با وزرای خارجه گروه- ۷ و مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره وضعیت جاری در روسیه گفتگو کرده است.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، «آنتونی بلینکن» در این باره ادامه داد: موضوع حمایت واشنگتن از اوکراین بدون تغییر مانده و ادامه خواهد داشت.

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه اضافه کرد که درباره وضعیت جاری در روسیه با همتایان خود در گروه- ۷ و اتحادیه اروپا گفتگو کرده است.

در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه آمریکا در این خصوص تا کنون به جزییات بیشتری اشاره نشده است؛ اما مطابق با آنچه برخی از رسانه‌ها می‌گویند، محور اصلی این ارتباط تلفنی موضوع تحولات داخلی در روسیه پیرامون گروه شورشی «واگنر» بوده است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه امروز در واکنش به اقدامات پریگوژین در نطقی کوتاه گفت: از داخل به ما خیانت شده و آن‌ها باید تاوانش را بپردازند. روسیه به سختی برای آینده‌اش در نبرد است و برای این منظور لازم است که از شر هر چیزی که ما را تضعیف می‌کند، خلاص شویم. باید تمام نیروهایمان را متحد کنیم. از پشت ما خنجر زدند و باید تاوانش را بپردازند. پاسخ ما به این شورش مسلحانه سخت خواهد بود.

پریگوژین در واکنش به این اظهارات، مدعی شد: ولادیمیر پوتین در «خائن» خواندن جنگجویان واگنر، «عمیقا در اشتباه» است. /اسپوتنیک

ارسال نظر