پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

نظامیان روس «مسکو» را ترک کردند

نظامیان روس «مسکو» را ترک کردند نظامیان روس بعد از ظهر یکشنبه «مسکو» را ترک کردند و به دنبال آن مردم به خیابان‌ها هجوم آوردندو تردد به حالت عادی بازگشته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیرو‌های روس که برای حفاظت از «مسکو» پایتخت روسیه در این منطقه مستقر شده بودند، روز یکشنبه پس از عقب نشینی نیرو‌های واگنر وعقب نشینی، این منطقه را ترک کردند.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نیرو‌های روس در مسکو با ایجاد ایست بازرسی با خودرو‌های زرهی و نیرو در جنوبی شهر، برای ورود نیرو‌های واگنر آماده شده بودند.

«پریگوژین» رئیس گروه واگنر روز شنبه مدعی شد شهر «روستوف» تحت کنترل واگنر درآمده و آن را انتقام از حمله وزارت دفاع روسیه که این گروه مدعی شده علیه مواضعشان صورت گرفته، اعلام کرد. در پی آن، رسانه‌های روسیه گزارش کردند نیرو‌های امنیتی روسیه وارد مقر شبه‌نظامیان واگنر در سنت‌پترزبورگ شدند.

ساعاتی بعد رئیس واگنر با میانجیگری رئیس‌جمهور بلاروس موافقت کرد پیشروی را توقف و نیروهایش را در ازای دریافت ضمانت‌های امنیتی عقب بکشد. به این ترتیب شورش واگنر در کمتر از ۲۴ ساعت به پایان رسید.

بر اساس این گزارش، نیرو‌های روس مسلح به مسلسل روز شنبه پست‌های بازرسی در حومه جنوبی مسکو ایجاد کرده بودند. نظامیان روس بعد از ظهر یکشنبه به وقت تهران پایتخت را ترک کردند و به دنبال آن مردم به خیابان‌ها هجوم آوردند. این کتردد به حالت عادی بازگشته و موانع و ایست‌های بازرسی برداشته شده است.

در تحولی دیگر، به دنبال فروکش کردن التهاب اوضاع در روسیه، نیرو‌های ویژه چچنی هوادار رئیس جمهور روسیه روز یکشنبه از شهر «روستوف» در جنوب غربی روسیه، خارج شدند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» نیرو‌های ویژه چچن که برای مقاومت برابر پیشروی گروه «واگنر» در منطقه روستوف مستقر شده بودند، روز یکشنبه از این منطقه خارج شدند و عقب‌نشینی کردند.

«آپتی آلودینوف» فرمانده نیرو‌های چچنی گفت که نیرو‌های ویژه «آخمت» در حال بازگشت به مکانی هستند که قبلا در حال جنگ بودند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار