عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

نظامیان روس «مسکو» را ترک کردند

نظامیان روس بعد از ظهر یکشنبه «مسکو» را ترک کردند و به دنبال آن مردم به خیابان‌ها هجوم آوردندو تردد به حالت عادی بازگشته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیرو‌های روس که برای حفاظت از «مسکو» پایتخت روسیه در این منطقه مستقر شده بودند، روز یکشنبه پس از عقب نشینی نیرو‌های واگنر وعقب نشینی، این منطقه را ترک کردند.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نیرو‌های روس در مسکو با ایجاد ایست بازرسی با خودرو‌های زرهی و نیرو در جنوبی شهر، برای ورود نیرو‌های واگنر آماده شده بودند.

«پریگوژین» رئیس گروه واگنر روز شنبه مدعی شد شهر «روستوف» تحت کنترل واگنر درآمده و آن را انتقام از حمله وزارت دفاع روسیه که این گروه مدعی شده علیه مواضعشان صورت گرفته، اعلام کرد. در پی آن، رسانه‌های روسیه گزارش کردند نیرو‌های امنیتی روسیه وارد مقر شبه‌نظامیان واگنر در سنت‌پترزبورگ شدند.

ساعاتی بعد رئیس واگنر با میانجیگری رئیس‌جمهور بلاروس موافقت کرد پیشروی را توقف و نیروهایش را در ازای دریافت ضمانت‌های امنیتی عقب بکشد. به این ترتیب شورش واگنر در کمتر از ۲۴ ساعت به پایان رسید.

بر اساس این گزارش، نیرو‌های روس مسلح به مسلسل روز شنبه پست‌های بازرسی در حومه جنوبی مسکو ایجاد کرده بودند. نظامیان روس بعد از ظهر یکشنبه به وقت تهران پایتخت را ترک کردند و به دنبال آن مردم به خیابان‌ها هجوم آوردند. این کتردد به حالت عادی بازگشته و موانع و ایست‌های بازرسی برداشته شده است.

در تحولی دیگر، به دنبال فروکش کردن التهاب اوضاع در روسیه، نیرو‌های ویژه چچنی هوادار رئیس جمهور روسیه روز یکشنبه از شهر «روستوف» در جنوب غربی روسیه، خارج شدند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» نیرو‌های ویژه چچن که برای مقاومت برابر پیشروی گروه «واگنر» در منطقه روستوف مستقر شده بودند، روز یکشنبه از این منطقه خارج شدند و عقب‌نشینی کردند.

«آپتی آلودینوف» فرمانده نیرو‌های چچنی گفت که نیرو‌های ویژه «آخمت» در حال بازگشت به مکانی هستند که قبلا در حال جنگ بودند. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار