آیت‌الله رئیسی: اجرای قانون جوان‌سازی جمعیت مرتب مورد ارزیابی قرار گیرد-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

آیت‌الله رئیسی: اجرای قانون جوان‌سازی جمعیت مرتب مورد ارزیابی قرار گیرد

رئیس‌جمهور گفت: قانون خوبی برای جوان‌سازی جمعیت تنظیم و تصویب شده، اما باید به شکل مرتب در عرصه اجرا مورد ارزیابی قرار گیرد تا جامعیت آن بررسی شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۰۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز شنبه در جلسه شورای‌عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف)، با اشاره به اولویت‌های کاری مطرح شده از سوی این شورا، بر اولویت‌سنجی در اجرای موارد مطرح شده متناسب با ضرورت‌ها، نیازها و نیز اعتبارات و امکانات کشور تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با اشاره به طرح برگزاری الکترونیک آزمون ورود به دانشگاه‌ها افزود: این طرح باید به شکل دقیق مورد آزمایش قرار گرفته و حتی در برخی مناطق و استان‌ها اجرا شود تا اشکالات و ایرادهای آن شناسایی و رفع شده و در زمان اجرای سراسری با مشکل مواجه نشود.

رئیسی همچنین با اشاره به طرح ارتقای کارآمدی سیاست‌گذاری‌ها در حوزه جوانی جمعیت کشور با تاکید بر پاسخ گرفتن عملی از سیاست‌های اجرایی جوان شدن جمعیت، تصریح کرد: قانون خوبی برای جوان‌سازی جمعیت تنظیم و تصویب شده، اما باید به شکل مرتب در عرصه اجرا مورد ارزیابی قرار گیرد تا ببینیم که جامعیت داشته یا نه؟

رئیس‌جمهور دستور بعدی جلسه یعنی راهکارهای تسهیل و رفع موانع اجرایی پژوهش و فناوری در کشور را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها باید ناظر بر شرایط واقعی در میدان عمل، از جمله چیستی مشکلات و امکانات و ظرفیت‌های موجود برای حل مشکلات تدوین شوند.

رئیسی در ادامه سخنانش با مفید توصیف کردن ایجاد سکوی نظام ایده‌ها و نیازها (نان) به عنوان پنجره واحد نظام ملی نوآوری کشور گفت: نکته بسیار مهم این است که به هیچ وجه نباید اجازه داد، سرعت پیشرفت و کسب مرجعیت علمی در کشور کند شده یا کاهش یابد.

رئیس‌جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بیش از 101 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی، بر استفاده از این پشتوانه علمی برای سرعت بخشیدن به پیشرفت کشور در عرصه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، خدماتی و فناوری تاکید کرد.

توزیع مناسب فعالیت‌های علمی و فناورانه با توجه به سند آمایش و تکمیل زنجیره ارزش افزوده در فعالیت‌های علمی و فناورانه از دیگر تأکیدات رئیس جمهور در جلسه امروز شورای‌عالی علوم، تحقیقات و فناوری بود.

رئیسی همچنین با تاکید بر ضرورت لحاظ کردن تلاش‌ها بر ارتقای علم و فناوری در اعطای امتیازات علمی و دانشگاهی، آن را در ترغیب پژوهشگران برای فعالیت در این عرصه و ارتقای مرجعیت علمی کشور موثر دانست.

رئیس‌جمهور در پایان با تاکید بر اینکه شورای‌عالی (عتف) باید طرحی نو دراندازد، اظهار داشت: مردم از این شورا انتظار دارند که کارها و اقدامات جدید و موثری را در ارتقای علمی و فناورانه کشور سامان دهد.

در این جلسه 5 طرح شامل 2 طرح اجرایی بلندمدت سرمایه‌گذاری کلان «ارتقای کارآمدی سیاست‌گذاری جوانی جمعیت کشور و برگزاری آزمون‌های الکترونیکی سازمان سنجش و آموزش کشور» و نیز «راهکارهای تسهیل و رفع موانع اجرایی پژوهش و فناوری در کشور، سکوی نظام ایده‌ها و نیازها (نان) به عنوان پنجره واحد نظام ملی نوآوری کشور و اصول ارزیابی نظام علم، فناوری و نوآوری کشور مورد بررسی و تایید قرار گرفت و مقرر شد با اعمال دیدگاه‌ها و نظرات طرح شده، مصوب تلقی شوند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده