المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

زلنسکی: پوتین زمام امور را از دست داده است

زلنسکی: پوتین زمام امور را از دست داده است رئیس جمهور اوکراین، در سخنانی به بررسی اوضاع جاری روسیه پرداخت و مدعی شد که پوتین با از دست دادن زمام امور توانایی کنترل نیرو‌های خود را ندارد!
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۱۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در سخنانی به بررسی اوضاع جاری روسیه پرداخت.

زلنسکی با اشاره به شورش ارتش خصوصی واگنر در روسیه، اعلام کرد که امروز، جهان، آشوب روسیه را دیده و نباید در قبال آن سکوت کند.

رئیس جمهور اوکراین، با سوءاستفاده از رخ‌داد‌های کنونی روسیه ادعا کرد: اتفاقات روسیه به جهان ثابت می‌کند که این کشور در حال از دست‌دادن تسلط بر خاک خود است!

زلنسکی در ادعایی دیگر با اشاره به عدم تسلط پوتین بر اوضاع گفت: پوتین زمام امور را از دست داده و نمی‌تواند نیرو‌های خود را کنترل کند!

رئیس جمهور اوکراین در ادامه سخنان خود افزود: جهان نباید از اتفاقات روسیه هراس داشته باشد. ما می‌توانیم از خود دفاع کنیم. ما در میدان خواهیم ماند و از اروپا دفاع خواهیم کرد.

زلنسکی با جنایت خواندن اقدامات روسیه، این اقدامات را مدیریت‌شده دانست و مدعی شد: من مطمئنم که پوتین در مسکو نیست و در پناهگاهی زیر زمین مخفی شده است!

وی با اشاره به نشست آتی ناتو در ویلنیوس، پایتخت لیتوانی، این نشست را فرصتی برای اتخاذ تصمیمات تاریخی خواند و پیروزی در جنگ با نظامیان روسیه را نصیب کشور خود دانست.

این درحالی است که بر اساس اعلام برخی رسانه‌ها، «پریگوژین» (فرمانده واگنر) پیشنهاد رئیس جمهور بلاروس برای توقف حرکت واگنر در روسیه و برداشتن گام‌های بیشتر برای تنش زدایی را پذیرفته است. / الجزیره

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار