اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

کرملین: پرونده جنایی علیه رئیس واگنر لغو شد / «پریگوژین» روسیه را ترک می‌کند

کرملین: پرونده جنایی علیه رئیس واگنر لغو شد / «پریگوژین» روسیه را ترک می‌کند کاخ کرملین روسیه ضمن تشکر از تلاش‌های میانجی‌گرانه رئیس جمهور بلاروس اعلام کرد که پرونده جنایی علیه رئیس واگنر لغو شده و وی روسیه را به مقصد بلاروس ترک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۰ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روسیه از تلاش‌های «الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس در جریان شورش گروه واگنر قدردانی کرد.

وی گفت که پرونده جنانی علیه پریگوژین، رئیس گروه واگنر لغو خواهد شد و وی روسیه را به مقصد بلاروس ترک خواهد کرد و کرملین کاری را که پریگوژین در آنجا انجام خواهد داد تعیین نخواهد کرد.

سخنگوی کرملین همچنین گفت که هیچگونه اقدام قضایی علیه افراد مسلح گروه واگنر که در این شورش حضور داشته و وارد اراضی روسیه شدند، انجام نخواهد شد.

وی اضافه کرد: «اجتناب از خونریزی مهمتر از مجازات افراد بوده و ما نمی‌دانیم که پریگوژین در حال حاضر کجا حضور دارد».

پسکوف اضافه کرد نظامیان گروه واگنر که تمایل به ادامه حضور در نبرد (با اوکراین) دارند می‌توانند با وزارت دفاع قرارداد امضا کنند.

سرویس مطبوعاتی رئیس جمهور بلاروس گزارش داد، پریگوژین پیشنهاد لوکاشنکو برای توقف جنبش واگنر در روسیه و برداشتن گام‌های بیشتر برای تنش زدایی را پذیرفت.

سرویس مطبوعاتی لوکاشنکو اعلام کرد که در حال حاضر پیش‌نویس گزینه قابل قبولی برای حل و فصل وضعیت گروه "واگنر" با ضمانت‌های امنیتی برای مبارزان آن وجود دارد.

بر اساس اعلام ریاست جمهوری بلاروس، گفت‌گوی لوکاشنکو با پریوگوژین با هماهنگی ولادیمیر پوتین انجام شد است.

رسانه‌ها گزارش داده‌اند که یکی از نکات توافق با واگنر، انجام برخی تغییرات در وزارت دفاع روسیه بوده است.

پس از این توافق، رئیس گروه واگنر در پیامی صوتی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرده، به نیرو‌های خود دستور داد با هدف جلوگیری از خونریزی، به پایگاه‌های خود بازگردند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار