کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

رایزنی سوریه و لبنان درباره بازگشت آوارگان سوری

مقامات سوریه و لبنان در خصوص راه‌های ارتقای همکاری‌ها برای بازگشت آوارگان سوری به وطنشان رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمد الرحمون، وزیر کشور سوریه و عصام شرف الدین، وزیر آوارگان در حکومت پیشبرد امور لبنان، راه‌های ارتقای همکاری‌ها برای بازگشت آوارگان سوری به وطنشان را بررسی کردند.

 

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) وزیر کشور سوریه امروز یکشنبه در دیدار این وزیر لبنانی در دمشق، تاکید کرد که کشورش تمامی تسهیلات لازم برای تامین امنیت بازگشت آوارگان به وطنشان و نیز رسیدگی به اوضاع آنان در نقاط مرزی و حل تمامی مشکلاتشان را ارائه کرده است.

 

وزیر لبنانی نیز خاطرنشان کرد که این سفر در راستای سفر‌های پیشین و پیشرفت‌های حاصله است چراکه ارتباط با سوریه برای دستیابی به مراحل پیشرفته در این پرونده لازم و ضروری است.

 

وی افزود که این موضوع بر اساس طرحی است که با هدف تسهیل بازگشت امن و محترمانه آوارگان، تدوین و به کابینه لبنان ارائه شده است.

 

گفتنی است براساس آمار‌های رسمی، شمار آوارگان سوری در لبنان به حدود ۱.۵ میلیون نفر رسیده است که اکثر آن‌ها اوضاع معیشتی بسیار سختی دارند، آن هم در کشوری که خود از بحران‌های اقتصادی پی در پی رنج می‌برد.

 

مقامات لبنان به دنبال بازگشت آوارگان سوری به کشورشان با همکاری جامعه بین الملل هستند، اما بنا به گفته مقامات لبنانی یک میلیون و ۳۳۰ هزار آواره سوری در لبنان تمایلی به بازگشت به کشورشان ندارند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر