دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

افشاگری نیویورک تایمز علیه فرمانده ارشد روس در خصوص شورش واگنر

روزنامه نیویورک‌تایمز مدعی شد که فرمانده سابق عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین از برنامه شورش مسلحانه یوگنی پریگوژین و نظامیان واگنر آگاه بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۰۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 28
کد خبر: ۱۹۱۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه نیویورک‌تایمز با استناد به مقامات آگاه آمریکایی گزارش داد که این مقامات سعی دارند دریابند که آیا ژنرال سرگئی سوروویکین، فرمانده سابق ارشد روسیه در اوکراین به سرگئی پریگوژین، بنیان‌گذار و فرمانده گروه پیمانکار نظامی واگنر در شورش کمک کرده است یا نه.

پریگوژین روز سه‌شنبه بر اساس توافقی که به شورش جنگجویان واگنر پایان داد، به بلاروس رفت و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه از سربازان ارتش به دلیل مقاومت در برابر شورش واگنری‌ها تشکر کرد.

در روز جمعه پریگوژین وزارت دفاع روسیه را به حمله به مواضع نظامیان واگنر متهم کرد و پس از آن بود که واگنری‌ها مقر‌های ارتش روسیه را در منطقه جنوبی «روستوف-نا-دونو» تصرف کردند. وزارت دفاع روسیه این اتهامات را رد کرد و سرویس امنیت فدرال این کشور به اتهام سازمان‌دهی شورش مسلحانه یک پرونده جنایی علیه پریگوژین باز کرد.

روز شنبه، الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهوری بلاروس اعلام کرد که با توافق ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، در خلال این شورش با پریگوژین در ارتباط بوده است. در نتیجه این گفت‌وگوها، گروه واگنر به پیشنهاد لوکاشنکو پذیرفت که پیشروی نیروهایش در خاک روسیه را متوقف کرده و تنش‌ها را آرام کند.

بر اساس شرایط توافق شده برای پایان دادن به شورش مسلحانه پریگوژین و واگنر، تصمیم گرفته شد به پریگوژین اجازه داده شود به بلاروس برود و سربازانش فرصت پیوستن به ارتش روسیه یا سفر با او به بلاروس را داشته باشند.

نیویورک‌تایمز همچنین گزارش داد که نشانه‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه برخی دیگر از فرماندهان روس هم از پریگوژین حمایت کرده باشند.

سوروویکین که رسانه‌های روسی او را «ژنرال آرماگدون» می‌نامند، در ماه اکتبر سال گذشته مسئولیت کلی عملیات نظامی روسیه در اوکراین را بر عهده داشت، اما وزیر دفاع روسیه در ژانویه والری گراسیموف، رئیس ستاد کل ارتش را برای نظارت بر مبارزات انتخاباتی منصوب کرد و سوروویکین معاون گراسیموف شد. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده