ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

کرملین از گفت‌وگوی تلفنی پوتین و رئیسی خبر داد

کرملین از گفت‌وگوی تلفنی پوتین و رئیسی خبر داد کاخ کرملین از گفت‌وگوی رئیس‌جمهور روسیه با همتای ایرانی خود بعد از شورش اخیر در روسیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، کاخ کرملین روسیه از گفت‌وگوی تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور این کشور با «سید ابراهیم رئیسی» خبر داد.

 

به گزارش «راشا تودی» به نقل از کرملین، رئیس‌جمهور ایران در این تماس حمایت کامل خود را از اقدامات دولت روسیه در رابطه با وقایع ۲۴ ژوئن در این کشور (شورش مسلحانه گروه واگنر) اعلام کرد.

 

تحولات داخلی روسیه از بامداد تا پایان روز شنبه واکنش بسیاری از کشورهای جهان را در پی داشت. وزارت خارجه چین در واکنش به شورش گروه نظامی واگنر در روسیه تاکید کرد پکن از توان مسکو برای حفظ ثبات ملی مطمئن است. پیش‌تر روسای‌جمهور ترکیه و بلاروس هم از اقدامات مسکو در مقابله با شورش مسلحانه در روسیه اعلام حمایت کردند.

 

وضعیت در روسیه جمعه شب زمانی که «یوگنی پریگوژین» رئیس واگنر وزارت دفاع روسیه را به حمله موشکی مرگبار به اردوگاه این گروه متهم کرد و قول تلافی داد، تشدید شد. اتهامی که وزارت دفاع روسیه رد کرد.

 

در ساعات بعد نیروهای واگنر تاسیسات نظامی در شهر جنوبی «روستوف» روسیه را تصرف کردند و پریگوژین اعلام کرد نیرهایش پیشروی را با طرحی برای رسیدن به مسکو آغاز کردند.

 

در پی آن، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در سخنرانی کوتاه و تند خود اقدام نیروهای تحت امر پریگوژین را «خیانت در داخل کشور» و «شورش مسلحانه» خواند و گفت: «هر آن‌کس که این شورش را سازماندهی کرده، تلاش داشته کشور را تسلیم کند و آن را به جنگ داخلی بکشاند». وی با اشاره به صدور دستورات لازم برای خنثی کردن سازمان‌دهندگان «شورش مسلحانه» فعلی در روسیه با لحنی تند هشدار داد: «ما پاسخ سختی به این شورش مسلحانه می‌دهیم».

 

ساعاتی بعد رئیس واگنر با میانجیگری رئیس‌جمهور بلاروس موافقت کرد پیشروی را متوقف و نیروهایش را در ازای دریافت ضمانت‌های امنیتی عقب بکشد.

 

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از کاخ ریاست‌جمهوری روسیه، دستورکار بین‌المللی از جمله تضمین ثبات در قفقاز جنوبی و حل‌وفصل مسائل سوریه هم مورد بحث پوتین و رئیسی قرار گرفت. روسای‌جمهور دو کشور همچنین درباره همکاری‌های دو جانبه در حوزه تجارت، انرژی و حمل‌ونقل گفت‌وگو کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار