نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

آزادسازی یک روستا در دونتسک توسط اوکراین

آزادسازی یک روستا در دونتسک توسط اوکراین وزارت دفاع اوکراین مدعی شد که یک روستا در منطقه دونتسک را در ادامه ضدحمله کی‌یف که از سوی محور غرب پشتیبانی کاملی می‌شود، آزاد کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۱ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنا مالیار، معاون وزیر دفاع اوکراین در بیانیه‌ای ادعا کرد که روستای ریونوپیل در منطقه دونتسک تحت کنترل ارتش این کشور در آمده است!

معاون وزیر دفاع اوکراین در بیانیه خود با ادعای اینکه در مقابل تهاجم روسیه در جبهه شرقی به موفقیت‌هایی دست یافته اند از تداوم پیشروی کی یف خبر داد.

در این بیانیه ادعا شده است: روستای ریونوپیل تحت کنترل نیرو‌های دفاعی ما قرار گرفته است. به پیشروی ادامه می‌دهیم.

«الکسی رزنیکوف» وزیر دفاع اوکراین دیروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد: انتظارات از ضدحمله ارتش اوکراین اغراق آمیز بود.

وزیر دفاع اوکراین به فاکس نیوز در این خصوص گفت: شرایط مختلف و موانع متفاوت در جریان درگیری‌ها وجود دارد.

علاوه بر این، وزیر دفاع اوکراین این فرضیه را رد کرد که حمله فعلی اصلی‌ترین حمله است. در عین حال به نظر او، در سال جاری اتفاقاتی رخ خواهد داد که برای نتیجه درگیری تعیین کننده خواهد بود!

پیش از این نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت روسیه تلفات نیرو‌های مسلح اوکراین از زمان آغاز حمله را ۱۳ هزار نفر تخمین زده بود.

این در حالیست که دو مقام غربی و یک مقام ارشد نظامی آمریکا چندی پیش در گفتگو با شبکه «سی ان ان» اذعان کردند که پیش بینی آن‌ها از توان دفاعی و توانمندی‌های ارتش اوکراین اشتباه بوده و ضدحملات ارتش اوکراین تاکنون هیچ دستاورد مهمی نداشته است.

این مقامات با بیان اینکه «ضدحملات ارتش اوکراین تاکنون و در مراحل اولیه موفقیت کمتری نسبت به نیرو‌های روسی داشته است.» گفتند «نیرو‌های روسی توانایی و قابلیت بیشتری نسبت به پیش‌بینی‌های ما از خود نشان داده‌اند.»

آن‌ها همچنین اذعان کردند که «ضدحملات ارتش اوکراین در هیچ جبهه‌ای انتظارات را برآورده نکرده است.»

به گفته این مقام ارشد آمریکا و مقامات غربی «خطوط دفاعی روس‌ها به‌خوبی تقویت شده و نفوذ نیرو‌های اوکراینی را دشوار کرده و افزون نیرو‌های زرهی ارتش اوکراین با حملات موشکی و مین‌گذاری روس‌ها منهدم می‌شوند و نیروی هوایی روس‌ها موثرتر کار می‌کند.»

ضدحملات ارتش اوکراین که از ماه‌ها پیش مقامات و رسانه‌های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محور‌های مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیرو‌های اوکراینی نه تنها تاکنو موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشده‌اند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیرو‌های ارتش روسیه درآمده است.

ولودیمر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین تا پیش از این مدام تأکید می‌کرد ارتش اوکراین عزم خود را جزم کرده که در ضدحملات بهاره، نه‌تن‌ها مناطق شرقی ازدست‌رفته را از روسیه پس بگیرد، بلکه آخرین سرباز روس‌ها را نیز از شبه‌جزیره کریمه که در سال ۲۰۱۴ با برگزاری همه‌پرسی به خاک روسیه الحاق شد، اخراج کند، اما خبر‌های میدان جنگ تاکنون چشم‌انداز روشنی را پیش چشم زلنسکی و غربی‌ها قرار نمی‌دهد.

بنا بر گزارش مقامات اوکراینی در ۲ هفته گذشته ارتش این کشور تنها چند روستای کوچک در منطقه دونتسک را از کنترل نیرو‌های روسیه خارج کرده است و تاکنون این تنها دستاورد ضدحملات بزرگ است. / آناتولی

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار