پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

سفیر اوکراین خطاب به نتانیاهو: راه کاخ سفید از کی‌یف می‌گذرد

سفیر اوکراین در تل‌آویو با اشاره به بی‌میلی نتانیاهو برای سفر به این کشور ادعا کرد نتانیاهو برای رسیدن به آمریکا باید اول به کی‌یف سفر کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، الی کوهن، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در نشست غیرعلنی کمیته امور خارجه و دفاع کنست اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، دعوت ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین برای سفر به کی‌یف را مورد بررسی قرار می‌دهد.

 

براساس گزارش تایمز اسرائیل، اما کوهن در ادامه گفت: هیچ تاریخی وجود ندارد، اما احتمال زیادی وجود دارد که این اتفاق بیفتد.

 

در همین راستا، یوگن کورنیچوک، سفیر اوکراین در تل‌آویو، روز دوشنبه در واکنش به بی‌میلی مقامات صهیونیست برای سفر به این کشور گفت: سریع‌ترین راه برای رسیدن به کاخ سفید قطعا عبور از کی‌یف است.

 

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، علنا نتانیاهو را نادیده گرفته و او را به واشنگتن دعوت نکرده است. در ماه مارس، بایدن گفت که نتانیاهو به دلیل اعتراضات جاری در رژیم صهیونیستی علیه طرح‌های کابینه برای اصلاحات قضائی، به کاخ سفید دعوت نخواهد شد.

 

اما با توجه به سخنان سفیر کی‌یف حمایت نتانیاهو از اوکراین می‌تواند با دعوت به کاخ سفید همراه شود.

 

اظهارات وزیر خارجه صهیونیست‌ها یک روز پس از آن بیان شد که سفارت اوکراین با انتقاد شدید از سیاست های اخیر این رژیم در مورد جنگ روسیه و اوکراین، تل‌آویو را به انتخاب مسیر همکاری نزدیک با مسکو متهم کرد.

 

درپی سخنان سفیر اوکراین، کوهن گفت که کورنیچوک در روزهای آینده برای توبیخ احضار خواهد شد. از سوی دیگر کورنیچوک اعلام کرد «تا زمانی که به توافق برسیم، انتقاد دوستان از یکدیگر خوب است.»/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار