قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

مدارس نمی‌توانند از ارائه پرونده تحصیلی دانش‌آموز به مادر ممانعت کنند

مدیرکل آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش گفت: برای ارائه کارنامه و پرونده تحصیلی دانش‌آموز تفاوتی بین پدر و مادر وجود ندارد و مدارس باید پرونده و کارنامه را به مادران هم تحویل بدهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، برخی مادران اخیراً، برای تغییر مدرسه محل تحصیل فرزند خود از مدیر مدرسه تقاضای دریافت پرونده تحصیلی داشتند اما با ممانعت مدیر و مشروط کردن تحویل پرونده تحصیلی دانش‌آموز به پدر مواجه شدند؛ این موضوع منجر به نارضایتی برخی خانواده‌ها شده است.

 

در همین ارتباط، خبرنگار تسنیم با محمد محمدی مدیرکل آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش گفت‌وگویی داشته است.

 

وی ضمن تأکید بر اینکه پیگیری امور تحصیلی دانش‌آموزان توسط پدر و مادر انجام می‌شود، گفت: برای ارائه کارنامه و پرونده تحصیلی دانش‌آموز تفاوتی بین پدر و مادر وجود ندارد و مدارس باید پرونده و کارنامه را به مادران هم تحویل بدهند.

 

مدیرکل آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش گفت: پرونده تحصیلی دانش‌آموز در شرایطی فقط به پدر تحویل داده می‌شود که والدین از یکدیگر جدا شده باشند و حضانت فرزند با پدر باشد یا اینکه مدیر مدرسه بداند بین والدین اختلاف وجود دارد و پرونده‌ای در دادگاه دارند.

 

وی متذکر شد: آموزش و پرورش در تمام دستورالعمل‌های خود تأکید کرده است که منظور از "ولی" دانش‌‌آموز، پدر و مادر است؛ به طور کلی برای خانواده‌هایی که مشکلی ندارند و والدین از هم جدا نشده‌اند، هیچ فرقی بین پدر و مادر برای انجام کارهای دانش آموز از جمله گرفتن کارنامه و پرونده تحصیلی وجود ندارد.

 

به گزارش تسنیم؛ سال 1400 نیز اخباری درباره ممانعت تعدادی از مدارس برای تحویل کارنامه دانش‌آموزان به والدین منتشر شد، در همان سال نیز مسئولان وقت آموزش و پرورش تأکید کردند: «چون معمولاً پدران مشغله کاری دارند، مادران پرونده دانش‌آموز را برای ثبت‌نام به مدرسه می‌برند و همیشه در مدرسه حضور داشته و پیگیر امور تحصیلی فرزندان هستند. همچنین بسیاری از اعضای انجمن‌های اولیاء و مربیان مدارس، مادران هستند. حالا چطور نمی‌توانند کارنامه فرزند خود را بگیرند؟!

 

در آموزش و پرورش هیچ محدودیتی برای مادران وجود ندارد و تاکنون چنین موضوعی به ما منعکس نشده است. هر مدرسه‌ای که مادر برای دریافت کارنامه فرزندش مراجعه کند، کارنامه به او داده می‌شود همچنین برای دریافت پرونده دانش‌آموز و ثبت‌نام او مادر اقدام می‌کند مگر اینکه پدر و مادر از یکدیگر جدا شده باشند و حق حضانت با پدر یا مادر باشد. یعنی اگر حق حضانت با مادر باشد، حتی اگر پدر هم برود به او کارنامه نمی‌دهیم»./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار