سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

مدارس نمی‌توانند از ارائه پرونده تحصیلی دانش‌آموز به مادر ممانعت کنند

مدیرکل آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش گفت: برای ارائه کارنامه و پرونده تحصیلی دانش‌آموز تفاوتی بین پدر و مادر وجود ندارد و مدارس باید پرونده و کارنامه را به مادران هم تحویل بدهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، برخی مادران اخیراً، برای تغییر مدرسه محل تحصیل فرزند خود از مدیر مدرسه تقاضای دریافت پرونده تحصیلی داشتند اما با ممانعت مدیر و مشروط کردن تحویل پرونده تحصیلی دانش‌آموز به پدر مواجه شدند؛ این موضوع منجر به نارضایتی برخی خانواده‌ها شده است.

 

در همین ارتباط، خبرنگار تسنیم با محمد محمدی مدیرکل آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش گفت‌وگویی داشته است.

 

وی ضمن تأکید بر اینکه پیگیری امور تحصیلی دانش‌آموزان توسط پدر و مادر انجام می‌شود، گفت: برای ارائه کارنامه و پرونده تحصیلی دانش‌آموز تفاوتی بین پدر و مادر وجود ندارد و مدارس باید پرونده و کارنامه را به مادران هم تحویل بدهند.

 

مدیرکل آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش گفت: پرونده تحصیلی دانش‌آموز در شرایطی فقط به پدر تحویل داده می‌شود که والدین از یکدیگر جدا شده باشند و حضانت فرزند با پدر باشد یا اینکه مدیر مدرسه بداند بین والدین اختلاف وجود دارد و پرونده‌ای در دادگاه دارند.

 

وی متذکر شد: آموزش و پرورش در تمام دستورالعمل‌های خود تأکید کرده است که منظور از "ولی" دانش‌‌آموز، پدر و مادر است؛ به طور کلی برای خانواده‌هایی که مشکلی ندارند و والدین از هم جدا نشده‌اند، هیچ فرقی بین پدر و مادر برای انجام کارهای دانش آموز از جمله گرفتن کارنامه و پرونده تحصیلی وجود ندارد.

 

به گزارش تسنیم؛ سال 1400 نیز اخباری درباره ممانعت تعدادی از مدارس برای تحویل کارنامه دانش‌آموزان به والدین منتشر شد، در همان سال نیز مسئولان وقت آموزش و پرورش تأکید کردند: «چون معمولاً پدران مشغله کاری دارند، مادران پرونده دانش‌آموز را برای ثبت‌نام به مدرسه می‌برند و همیشه در مدرسه حضور داشته و پیگیر امور تحصیلی فرزندان هستند. همچنین بسیاری از اعضای انجمن‌های اولیاء و مربیان مدارس، مادران هستند. حالا چطور نمی‌توانند کارنامه فرزند خود را بگیرند؟!

 

در آموزش و پرورش هیچ محدودیتی برای مادران وجود ندارد و تاکنون چنین موضوعی به ما منعکس نشده است. هر مدرسه‌ای که مادر برای دریافت کارنامه فرزندش مراجعه کند، کارنامه به او داده می‌شود همچنین برای دریافت پرونده دانش‌آموز و ثبت‌نام او مادر اقدام می‌کند مگر اینکه پدر و مادر از یکدیگر جدا شده باشند و حق حضانت با پدر یا مادر باشد. یعنی اگر حق حضانت با مادر باشد، حتی اگر پدر هم برود به او کارنامه نمی‌دهیم»./ تسنیم

ارسال نظر