پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

40 میلیارد تومان از حقوق‌های نجومی به خزانه دولت بازگشت

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعلام کرد: حدود 40 میلیارد تومان از حقوق‌های نجومی بازپس گرفته و به خزانه دولت بازگشت داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر ، محمد جواد جمالی نوبندگانی، نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ، اظهار داشت: درباره با حقوق‌های نجومی من فکر می‌کنم که یک سری افراد هستند که چون خود ذینفع‌اند نمی‌خواهند پرونده این قضیه بسته شود.

 

وی افزود: ذی‌نفعان متاسفانه کاری می‌کنند که بیشتر دریافتی‌ها ـ یعنی چند برابر حقوقی که اعلام می‌شود ـ در قالب قانون به صورت مسائل دیگری که خودشان وارد هستند را پرداخت می‌کنند و این از دیگر دلایل دریافت حقوق نجومی است.

جمالی نوبندگانی بر همین اساس اضافه کرد: به نظر من اقدام قبلی برای جلوگیری از دریافت‌های نجومی بازدارنده نبوده است؛ صرف این که فقط پول‌های نجومی را پس بگیریم کافی نیست.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده حقوق‌های نجومی اعلام کرد: مردم بدانند که حدود 40 میلیارد تومان از حقوق‌های نجومی گرفته و به خزانه دولت بازگشت داده شده است که این اقدام خوبی بود اما به نظر من باید این بار اسامی اعلام شود.

 

وی همچنین یادآور شد: باید اسامی نجومی‌بگیران اعلام شود آنهم هم نه با حروف مقطعه و هم زندان برای آن‌ها در نظر بگیرند و همچنین انفصال از خدمت داشته باشند. اگر این کار صورت گیرد بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

 

جمالی خاطرنشان کرد: اما اگر به شیوه قبل برای جلوگیری از حقوق‌های نجومی پیش برویم نجومی بگیران می‌گویند، این کار را انجام دادیم و در حالت کلی برنده‌ایم و اگر هم نگرفتند که هیچ و نهایتا آن را را پس می‌دهیم؛ یعنی این بازی برای آنها یک سر برد و یک سر هم مساوی است و باختی در آن وجود ندارد.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده