حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است

پریگوژین وارد بلاروس شد

پریگوژین وارد بلاروس شد برخی از گروههای نظارتی در بلاروس گزارش کردند هواپیمای حامل رهبر شبه‌نظامیان «واگنر» در یک فرودگاه نظامی در بلاروس فرود آمد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه مسکو تایمز به نقل از گروه نظارتی بلاروسی « Belaruski Hayun» گزارش کرد که هواپیمای حامل «یوگنی پریگوژین» رهبر گروه شبه‌نظامی «واگنر» سه روز پس از شورش ناکام وی علیه حاکمیت روسیه در یک فرودگاه نظامی در بلاروس فرود آمد.

 

روز گذشته (دوشنبه)، مقام‌های بلاروس حضور پریگوژین به این کشور پس از میانجی‌گری مینسک برای پایان دادن به شورش این گروه در روسیه را تأیید نکردند.

 

مسکو تایمز گزارش کرد که داده‌های ردیابی پرواز نشان می‌دهد هواپیمای «امبرائر لجسی ۶۰۰ » حامل پریگوژین امروز (سه شنبه) در ساعت ۰۷:۳۷ صبح به وقت محلی در جنوب غربی «مینسک» پایتخت بلاروس فرود آمد.

 

طبق این گزارش، هواپیمای مذکور حدود دو ساعت قبل از فرود از یک فرودگاه نظامی در منطقه جنوب «روستوف»، محلی که پریگوژین روز شنبه هفته جاری، شورش کوتاه‌مدتی را آغاز کرد و با میانجیگری «الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس آن را به پایان رساند، پرواز کرده بود.

 

طبق گزارش مسکو تایمز، علی‌رغم آن‌که جزئیات توافق هنوز نامشخص است اما کرملین اعلام کرد که اگر پریگوژین موافقت کند به کشور همسایه روسیه یعنی بلاروس تبعید شود، از تمامی اتهامات جنایی مربوط به «سازماندهی یک شورش مسلحانه» تبرئه خواهد شد.

 

گروه نظارتی Belaruski Hayun گفته است که یک هواپیمای دومی نیز که از «سنت پترزبورگ»، محلی که اوایل هفته مقام‌های امنیتی روسیه به املاک مرتبط با پریگوژین حمله کرده بودند، در ساعت 07:58 به وقت محلی در همان فرودگاه بلاروس فرود آمد.

 

پریگوژین روز گذشته (دوشنبه) اعلام کرد که شورش دراماتیک وی با هدف نجات شبه‌نظامیان واگنر از انحلال و برقراری نظم در حاکمیت نظامی روسیه سازماندهی شده بود.

 

وی در این خصوص گفت: «ما [به سمت مسکو] رفتیم تا اعتراض خود را نشان دهیم و به دنبال سرنگونی دولت نبودیم».

 

این تاجر روس در پیام خود گفت که لوکاشنکو به او پیشنهاد داده است که در یک «حوزه قانونی فعالیت» کند.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه اواخر روز گذشته در یک سخنرانی ملی، شبه‌نظامیان واگنر را به خیانت متهم کرد و بدون آن‌که مستقیماً‌ نامی از پریگوژین ببرد، پیشنهاد داد که یا قراردادهایی را با ارتش به امضا درآوردند یا عازم بلاروس شوند.

 

در پی شورش اخیر واگنر، پوتین با مقام‌های ارشد و عالی‌رتبه امنیتی از جمله «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه دیدار و گفت‌وگو کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار