هشدار نظامی تایوان به چین: از ۱۲ مایل دریایی نزدیک‌تر شوید، می‌زنیم-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

هشدار نظامی تایوان به چین: از ۱۲ مایل دریایی نزدیک‌تر شوید، می‌زنیم

فرمانده برنامه‌ریزی رزمی وزارت دفاع تایوان بار دیگر تاکید کرد که اگر هواپیما‌ها و کشتی‌های جنگی چین در فاصله حداکثر ۱۲ مایل دریایی از این جزیره خودگردان قرار گیرند، به آن‌ها حمله خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژنرال «لین ون-هوآنگ» فرمانده برنامه‌ریزی رزمی وزارت دفاع تایوان تاکید کرد که کشتی‌ها و هواپیما‌های نظامی چین حق ندارند بیش از ۱۲ مایل دریایی به این جزیره خودگردان نزدیک شوند. او تهدید کرد که اگر طرف چینی این را رعایت نکند، تایوان به ادوات نظامی چین حمله خواهد کرد.

وزارت دفاع تایوان به طور منظم درباره فعالیت‌های کشتی‌ها و هواپیما‌های جنگی ارتش آزادی‌بخش خلق چین در نزدیکی این جزیره گزارش می‌دهد. در روز شنبه هشت هواپیمای نظامی چین از «خط میانی» تنگه تایوان عبور کرده و در فاصله ۲۴ مایل دریایی از این جزیره رصد شدند.

این مقام تایوانی به خبرگزاری مرکزی تایوان گفت: اگر ارتش چین به نادیده گرفتن هشدار‌های ما ادامه داده و با اعمال زور وارد حریم هوایی و دریایی‌مان شود، ما مجبور خواهیم شد که حمله متقابل کنیم تا از امنیت ملی‌مان دفاع کرده باشیم.

در ادامه این گزارش آمده است که این نخستین بار در شش ماه گذشته است که هواپیما‌های نظامی چین تا این حد به تایوان نزدیک شده‌اند.

تایوان جزیره‌ای خودگردان است که چین آن را بخشی از خاک خود دانسته و حمله نظامی را یکی از راه‌های پس گرفتنش می‌داند. پکن ارتباط دیپلماتیک مستقل کشور‌ها با تایوان را مردود می‌داند.

در ۲۰۲۲ بود که با سفر نانسی پلوسی، رئیس وقت مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، تنش‌ها میان پکن و غرب افزایش یافت و چین رزمایش‌های گسترده‌ای پیرامون این جزیره خودگردان برگزار کرد.

علاوه بر این، در سال میلادی جاری هم دیدار تسای اینگ ون، رئیس‌جمهوری تایوان با کوین مک‌کارتی، رئیس کنونی مجلس نمایندگان آمریکا در کالیفرنیا خشم شدید چین را برانگیخت و به برگزاری رزمایشی سه‌روزه پیرامون تایوان منجر شد که تا چند روز پس از پایان آن، هنوز ادوات نظامی چین آب‌های پیرامون این جزیره را ترک نکرده بودند.

حضور دیپلمات‌های آمریکایی در تایوان و حمایت واشنگتن از تایپه به یکی از زمینه‌های اصلی تنش میان آمریکا و چین تبدیل شده است. آمریکا بزرگترین تامین‌کننده تسلیحاتی تایوان بوده و بار‌ها به روش‌های مختلف اعلام کرده که در صورت حمله چین، به نحوی از این جزیره خودگردان حمایت خواهد کرد. بر اساس پیمان‌های امضا شده میان واشنگتن و تایپه، ایالات متحده قانوناً موظف به حمایت از تایوان است. / اسپوتنیک

ارسال نظر
آخرین اخبار