جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

آمریکا در بازداشت استاد ایرانی قوانین خود را هم نقض کرده است

رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: طبق قانون آمریکا امکان بازداشت بلندمدت متهم بدون برگزاری دادگاه وجود ندارد که به دلیل نبود کیفرخواست قابل دفاع، دادستان و پلیس فدرال بیش از 10 ماه است دادگاه استاد ایرانی بازداشت‌شده را به تعویق انداخته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۱۶۴

به گزارش راهبرد معاصر ، محمد تقی احمدی رئیس دانشگاه تربیت مدرس در باره آخرین وضعیت استاد ایرانی این دانشگاه که در آمریکا بازداشت شده، گفت: چند نفر از اساتید مهم ایرانی در آمریکا گرفتار شده‌اند و استاد سلیمانی رئیس انجمن خون‌شناسی کشور از جمله این افراد است.

 

وی گفت: این فرد که با ویزای معتبر برای فرصت مطالعاتی در یک موسسه معروف و تخصصی عازم آمریکا شده بود، در فرودگاه دستگیر شد و با رفتار توهین‌آمیز به زندان آتلانتا منتقل شده و در بند عمومی در مجاورت خلافکاران عادی آمریکا نگهداری می‌شود.

 

وی گفت: در این مدت دادستان و پلیس فدرال آمریکا به دنبال تهیه پرونده و دادخواست برای وی بوده‌اند و این اتهام را وارد کردند که فلان داروی هورمون رشد را سفارش داده که البته این دارو حتی جزو قوانین تحریم نبوده و به دست استاد ایرانی هم نرسیده است.

 

به گفته احمدی، این استاد نیازمند مصرف داروی خاصی برای ناراحتی گوارشی است که از این دارو محروم است و از این رو از نظر جسمی ضعیف شده است. با این حال روحیه قوی‌ای دارد، به طوری که حتی آدم محبوبی در زندان شده و روی دیگران هم اثرگذار بوده است.

 

رئیس دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: دفتر حافظ منافع ایران در آمریکا به دلیل محدودیت‌هایی که دارد نتوانسته داروهای مورد نیاز را برای این استاد تامین کند و از این رو بابت نبود پوشش کامل پزشکی برای سلامت وی نگران هستیم.

 

به گفته احمدی، پلیس و دادستان آمریکا به دلیل اینکه نتوانسته کیفرخواست قابل دفاعی را تهیه کند، به دفعات برگزاری دادگاه را به تعویق انداخته و قوانین آمریکا می‌گوید که امکان بازداشت بلندمدت بدون برگزاری دادگاه امکان‌پذیر نیست و با وجود این قانون، استاد ایرانی نزدیک 10 ماه بازداشت بوده است و از این رو آمریکا در این بازداشت قوانین خود را هم نقض کرده است.

 

وی افزود: امیدواریم دادگاه در ماه‌های آینده بی‌گناهی این استاد را تایید کند و قوه قضائیه آمریکا مستقل از بحث سیاسی تصمیمی بگیرد که به این دانشمند هم لطمه وارد نشود.

به گفته وی وزارت امور خارجه برای اخذ وکیل و اقدامات حقوقی و مشاوره کمک‌هایی را به خانواده این استاد و وزارت علوم داشته است و امیدواریم از مسیرهایی که دیپلماسی ایجاد می‌کند قبل از اینکه نبود رسیدگی پزشکی صدمه جبران‌ناپذیری بزند، شاهد آزادی استاد ایرانی باشیم.

احمدی خاطرنشان کرد: بیش از این اطلاع جدیدی ندارم.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار