حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه

سفارت روسیه در واشنگتن: تسلیحات آمریکا در اوکراین نابود می‌شوند

سفارت روسیه در واشنگتن ضمن تاکید بر نابودی تجهیزات نظامی آمریکا در اوکراین تصریح کرد که جان مردم اوکراین برای ایالات متحده مهم نیست و این کشور تنها به دنبال تحمیل شکست بر مسکو است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۰۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 28
کد خبر: ۱۹۱۶۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، سفارت روسیه در واشنگتن و در واکنش به اعلام آمریکا مبنی بر بسته جدید کمک نظامی به اوکراین، اعلام کرد: زندگی اوکراینی‌ها برای مقامات ایالات متحده معنایی ندارد و واشنگتن در فکر تحمیل یک شکست راهبردی به مسکو است.

 

طبق گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، در بیانیه مطبوعاتی منتشرشده توسط سفارت روسیه آمده است: «محموله‌های جدید کمک‌های نظامی (به اوکراین) تنها هدف واشنگتن برای شکست راهبردی فدراسیون روسیه را تأیید می‌کند؛ به همین دلیل است که واشنگتن شهروندان خود را به سمت تحمل ماجراجویی‌های ناامیدانه‌تری سوق می‌دهد. زندگی اوکراینی‌ها برای مقامات آمریکایی هیچ معنایی ندارد».

 

سفارت روسیه در این بیانیه افزود: تلاش آمریکا برای شکست روسیه «به دست عوامل دست‌نشانده کی‌یف» بیهوده است؛ ارتش روسیه روز به روز، افسانه‌ها درباره کیفیت بی‌نظیر تسلیحات آمریکایی و ناتو را رد می‌کند.

 

در ادامه بیاینه سفارت مسکو آمده است: «ابزارهای نظامی تغییر شکل یافته که در دونباس و دونتسک و لوگانسک بلند می‌شود، بهترین پاسخ برای کسانی هستند که مشتاق اجرای طرح‌های ژئوپلیتیک ساختگی هستند».

 

خبرگزاری «رویترز» روز گذشته (سه‌شنبه، ۲۷ژوئن) گزارش داد که وزارت دفاع ایالات متحده اعلام کرده واشنگتن بسته جدیدی از کمک‌های نظامی به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار را به اوکراین اختصاص خواهد داد.

 

دو مقام آمریکایی گفته‌اند که بسته کمک‌های جدید شامل خودروهای زرهی است که اوکراین در حال حاضر در جنگ خود با روسیه به آن نیاز دارد. انتظار می‌رود بسته کمک‌های تسلیحاتی جدید شامل ۳۰ خودروی جنگی بردلی و ۲۵ نفربر زرهی استرایکر باشد.

 

این بسته کمک تسلیحاتی جدید در حالی از سوی واشنگتن به کی‌یف اختصاص داده شده که تحولات میدانی برخلاف خواست اوکراین و حامیانش پیش می‌رود. گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است اوکراین در جریان آنچه ضدحمله اخیر این کشور علیه نیروهای روسیه نامیده شد، قریب به نیمی از تجهیزات زرهی دریافتی از کشورهای عضو ناتو و حامیان غربی خود را از دست داده است.

 

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین شب یکشنبه، پس از تماس تلفنی با «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده، خواستار تشدید فشارهای غرب علیه روسیه شده بود. بنا بر گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، زلنسکی تصریح کرده که در جریان تماس تلفنی با رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در خصوص ارسال تسلیحات سنگین بیشتر به اوکراین گفت‌وگو داشته است.

 

زلنسکی که در دوران زمامداری خود حدود ۲۰ درصد از خاک کشورش را از دست داده است، در یک پیام ویدئویی دیگر خاطرنشان کرده که «تقویت توپخانه کی‌یف»و ارسال چندین موشک انداز در دستورکار گفت‌وگوهای وی با رئیس‌جمهور آمریکا بوده است. او ضمن اذعان به گفت‌وگویش با کاخ‌سفید درباره تحولات داخلی مسکو، تصریح کرده که «جهان باید تا زمان برقراری نظم بین‌المللی، به روسیه فشار آورد».

 

از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ تاکنون، بسیاری از کشورهای غربی تحریم‌های بی‌سابقه‌ای را علیه روسیه وضع کرده و از کی‌یف حمایت مالی، نظامی، فنی و... به عمل آورده‌اند. کشورهای غربی و ایالات متحده آمریکا، علی‌رغم موضع قاطع و تصریح مکرر مسکو مبنی بر اینکه عملیات در دونباس تا دستیابی به تمام اهداف آن متوقف نخواهد شد، تلاش می‌کنند تا مانع از اهداف عملیات نظامی روسیه شوند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار