ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

روسیه: به زیرساخت غیرنظامی حمله نمی‌کنیم

روسیه: به زیرساخت غیرنظامی حمله نمی‌کنیم سخنگوی کرملین با رد ادعا‌های اوکراین در خصوص حمله روسیه به یک رستوران در دونتسک، تأکید کرد که مسکو تنها زیرساخت‌های نظامی را هدف قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 28
کد خبر: ۱۹۱۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز (چهارشنبه) در واکنش به ادعای برخی رسانه‌ها در خصوص حمله موشکی روسیه به غیرنظامیان در دونتسک و کشته شدن دست‌کم ۱۰ نفر واکنش نشان داد.

اوایل صبح امروز به وقت محلی، وزارت کشور اوکراین مدعی شد که در پی حمله صبح روز گذشته (سه‌شنبه) ارتش روسیه به یک رستوران در شهر «کراماتورسک» در منطقه دونتسک ۸ نفر از جمله سه کودک کشته و ۵۶ تن دیگر مجروح شدند.

بنا بر گزارش روزنامه «اینسایدر»، پسکوف در جمع خبرنگاران در واکنش به این ادعا‌ها گفت: «حملات تنها علیه مواضعی صورت می‌گیرد که به نوعی با زیرساخت‌های نظامی در ارتباط باشند.

عملیات ویژه نظامی روسیه علیه رژیم کی‌یف از تاریخ پنجم اسفند ماه سال ۱۴۰۰ و در پاسخ به تلاش‌های اوکراین برای عضویت در ناتو و حملات این کشور به روس‌تباران ساکن شرق اوکراین آغاز شد. روسیه می‌گوید دولت اوکراین تحت نفوذ تفکرات نئونازی است و نازی‌زدایی اوکراین و پذیرش بی‌طرفی این کشور را از اهداف عملیات ویژه نظامی خود خوانده است.

مقام‌های مسکو بار‌ها اعلام کرده‌اند که به هیچ عنوان زیرساخت‌های غیرنظامی اوکراین را هدف قرار نمی‌دهند، اما دولت «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین تلاش دارد تا با راه‌اندازی پروپاگاندا در خصوص تلاش روسیه برای هدف قرار دادن غیرنظامیان اوکراین، جامعه جهانی را علیه مسکو متحد کند.

علی‌رغم سیلی از تسلیحات غربی که روانه اوکراین می‌شود، بسیاری از تحلیلگران، پیروزی کی‌یف مقابل مسکو را بعید می‌دانند. / فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار