پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب: تناسبی‌شدن موجب پرشوری بیشتر انتخابات می‌شود

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب: تناسبی‌شدن موجب پرشوری بیشتر انتخابات می‌شود دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با اشاره به موضوع تناسبی شدن انتخابات تهران گفت: در این نوع انتخابات طرفداران هر جریانی می‌توانند به صورت نسبی نمایندگان خود را وارد مجلس کنند و این موجب پرشوری بیشتر انتخابات خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۰۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 29
کد خبر: ۱۹۱۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  نهصد و بیست و سومین جلسه عمومی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با حضور دبیرکل و اعضای جمعیت به صورت حضوری و مجازی برای استان ها برگزار شد.

 

در ابتدای جلسه حبیب الله بوربور دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در این جلسه با اشاره نقش ایمان و امید در زندگی مردم گفت : تجلی دو موهبت الهی را به صراحت در جریان انتخابات مجمع خیرین استان همدان از نزدیک مشاهده نمودم , شرکت کنندگان در کار خیر و حضور در این مجمع و انتخابات حضور پر شوری داشتند.

 

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی افزود: با وجود تمام مشکلات داخلی و بی تدبیری و بی برنامگی ها در گذشته امام و در حال حاضر رهبری مسیر درست را به جامعه نشان می دهند و این را لطف بزرگ خداوند می دانیم .

 

بور بور با اشاره به بعضی از روسای جمهوری بعد از انقلاب اسلامی گفت: بعضی از آنها برعکس تدابیر اعلام شده عمل می کردند و حتی در دولت قبل همه چیز را به برجام ربط داده و تصور می کردند مردم را می توان فریب داد.

 

بوربور ادامه داد: مسئولین اجرایی وقت متاسفانه در تحقق برنامه های پنج ساله نظام اقدام لازم را نکردند و بعضی از دولت ها بر این اعتقاد بودند که ما مثل کشور آلمان باید به دنبال گفت و گو باشیم و هیچ نیازی به موشک نداریم.

 

دبیر کل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در خصوص قدرتمندی ایران اسلامی تاکید کرد: این قدرت موجب محبوبیت فراوان به ویژه در بین کشورهای همسایه شده است. قدرت های بزرگ در خصوص کشورهای همسایه ما می خواهند تصمیمی بگیرند نظر ما را جویا می شوند و موفقیت ما در حوزه سیاست های خارجه مرهون هدایت های بی نظیر رهبری می باشد.

 

دبیر کل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی به ویژه در حوزه انتخاباتی تهران بیان کرد: گویا برای اولین بار در تهران قرار است انتخابات جریانی و حزبی برگزار شود و به صورت نسبی طرفداران هر جریان نمایندگان خود را از حوزه انتخابی تهران وارد مجلس کنند و این موجب پرشوری بیشتر انتخابات می گردد.

 

در این جلسه ادامه بحث اقتصادی و راهکار اجرایی سند تحول بنیادین اموزش و پرورش مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت./ فارس

 

ارسال نظر