سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا

اتحادیه اروپا به ۳۰ هزار سرباز اوکراینی آموزش نظامی داده است

اتحادیه اروپا به ۳۰ هزار سرباز اوکراینی آموزش نظامی داده است مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید این اتحادیه در راستای پشتیبانی از اوکراین ۳۰۰۰۰ سرباز اوکراینی را برای جنگ با روسیه آموزش داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 30
کد خبر: ۱۹۱۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از شرکت بالغ بر ۳۰۰۰۰ سرباز اوکراینی در دوره‌های آموزش نظامی که این اتحادیه برای پشتیبانی از کی‌یف در جنگ با روسیه برگزار می‌کند خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، بورل روز پنجشنبه پیش از شروع اجلاس اتحادیه اروپا در شهر بروکسل همچنین اعلام کرد این اتحادیه به رغم حجم بالای کمک‌ها و پشتیبانی‌هایش از اوکراین و حاصل نشدن دستاوردی برای این کشور در این جنگ، برنامه‌های آموزش نظامی خود برای کی‌یف را ادامه می‌دهد.

بورل پیش از اجلاس اتحادیه اروپا در بروکسل گفت: «از آنجا که من مسئول صندوق تسهیل صلح اروپا هستم، از رهبران این اتحادیه برای تامین بودجه آن درخواست خواهم کرد. خبر خوب این است که ما هم اکنون ۳.۵ میلیارد یورو (۳.۸ میلیارد دلار) بودجه بیشتری که تنها مختص اوکراین نیست، داریم؛ و ما به ماموریت آموزش نظامی خود ادامه می‌دهیم. تقریبا ۳۰۰۰۰ سرباز اوکراینی تا کنون این آموزش‌ها را دیده‌اند.»

فوریه گذشته، اتحادیه اروپا وعده داده بود، مجموعا ۳۰۰۰۰ سرباز اوکراینی را تا پایان سال ۲۰۲۳ در دوره‌های آموزش نظامی خود شرکت می‌دهد هر چند هدف اولیه این اتحادیه آموزش دادن به ۱۵۰۰۰ سرباز بود. بورل در اواخر ماه مه ادعا کرد، این بلوک هدف اولیه آموزش به ۱۵۰۰۰ سرباز اوکراینی را محقق کرده و به سراغ آموزش نظامی به ۱۵۰۰۰ سرباز دیگر می‌رود.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اظهار نظری مداخله جویانه درباره شورش اوایل هفته جاری گروه واگنر در روسیه ادعا کرد: «روسیه تاکنون به دلیل استقرار نیروی نظامی بزرگی در اوکراین به عنوان یک تهدید تلقی می‌شد، اما حالا به دلیل بی ثباتی داخلی یک فاکتور خطر آفرین شده است.»

بورل درباره شورش نافرجام نیرو‌های شرکت نظامی پیمانکار واگنر در روسیه مدعی شد: «لازم است شفاف شود که چه اتفاقی در روسیه افتاد و چه کسی در پشت این تلاش برای قیام بود. باید تبعات آن را در نظر گرفت.»

آمریکا و اتحادیه اروپا از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به کی‌یف ارسال کرده و به تدریج سلاح‌های سنگین‌تر و پیشرفته‌تری شامل تانک‌های جنگی اصلی، سامانه پدافند هوایی «پاتریوت» و موشک‌های دوربرد انگلیسی «سایه توفان» را در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

متحدان غربی اوکراین اخیرا بعد از مشاهده ناتوانی این کشور در کسب پیشرفت در ضد حمله ادعایی علیه نیرو‌های روس زمزمه‌هایشان برای تقویت تعهدات نظامی خود به کی‌یف از جمله پیشبرد عضویت آن در ناتو را تشدید کرده‌اند.

این کشور‌ها که تا کنون در راستای ممانعت از اجرای مذاکرات صلح برای اوکراین موضع‌گیری کرده‌اند اکنون شروع به صحبت درباره عضویت اوکراین در ناتو و افزایش تعهدات امنیتی به این کشور در دوران پس از جنگ کرده‌اند.

بورل در این راستا ادعا کرد: «ما درباره تعهدات امنیتی صحبت می‌کنیم. از نظر من این تعهدات به این معنی است که پشتیبانی نظامی از اوکراین باید بلند مدت بوده و حتی بعد از جنگ ادامه یابد و باید تشکیل یک صندوق دفاعی اوکراین در نظر گرفته شود.» / اسپوتنیک

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار