اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

زمان پرداخت حق‌الزحمه امتحانات نهایی و ارسال نمرات اعلام شد + جزئیات

زمان پرداخت حق‌الزحمه امتحانات نهایی و ارسال نمرات اعلام شد + جزئیات رئیس اداره آزمون‌های مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: امسال به دلیل تصحیح الکترونیک و سختی کار، حق‌الزحمه تصحیح برگه‌ها ۲۵ درصد افزایش یافت که تلاش می‌شود تا پایان تابستان پرداخت شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۱۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 01
کد خبر: ۱۹۲۰۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، فرخ طبری؛ رئیس اداره آزمون‌های مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش درباره افزایش 25 درصدی حق‌الزحمه تصحیح اوراق امتحانات نهایی اظهار کرد: امسال پس از بررسی‌های لازم به به دلیل تصحیح الکترونیک برگه‌های امتحانات نهایی و افزایش سختی کار مقرر شد تا حق‌الزحمه تصحیح اوراق امتحانات نهایی 25 درصد افزایش یابد.

 

وی افزود: حق‌الزحمه تصحیح اوراق امتحانات نهایی سال‌های گذشته تسویه شده است و برای حق‌الزحمه خرداد امسال تلاش بر این است تا پایان تابستان پرداخت شود.

 

طبری درباره اعلام نتایج امتحانات نهایی و ارسال نتایج به سازمان سنجش بیان کرد: نتایج امتحانات نهایی به زودی اعلام می‌شود اما نمی‌توانیم تاریخ مشخصی را اعلام کنیم و پس از آن تا زمانی که بتوان نمرات را در نتایج کنکور اعمال کرد، نمرات را به سازمان سنجش ارسال خواهیم کرد.

 

رئیس اداره آزمون‌های مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش عنوان کرد: ارسال نمرات امتحانات نهایی به صورت خام یا تراز شده به سازمان سنجش فعلاً مشخص نیست و در حال بررسی است.

 

همچنین به گفته محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، 90 درصد برگه‌های امتحانات نهایی تصحیح شده است و در روش تصحیح الکترونیکی، برگه‌ها بدون مشخصات دانش‌آموزان توسط دو مصحح و به صورت کاملاً مستقل تصحیح می‌شوند، پس از ثبت نمرات توسط مصححان اول و دوم اگر اختلاف نتیجه کمتر از یک نمره باشد، سامانه به صورت خودکار میانگین نمرات اعلام شده توسط مصحح اول و دوم را با گرد کردن به نفع شرکت‌کننده (رو به بالا) به عنوان نمره نهایی ثبت می‌کند و اگر این اختلاف بیش از یک نمره باشد، سوالات مورد اختلاف نظر با نمایش نمرات ثبت شده توسط دو مصحح قبلی به مصحح سوم ارجاع می‌شود.

 

زارعی گفت: اگر این اختلاف بیش از سه نمره باشد برای بازبینی به گروه‌های آموزشی ارجاع داده می‌شود و در صورت تایید، یکی از نمرات در سامانه ثبت می‌شود و در صورت عدم تایید، نمره اعلام شده توسط سه مصحح قبلی حذف و برگه امتحان بار دیگر به چرخه تصحیح باز می‌گردد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار