نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده

کی‌یف از تدارک روسیه برای حملات موشکی جدید خبر داد

سخنگوی نیروی هوایی اوکراین پیش بینی کرد که روسیه در تدارک تهیه کردن موشک‌ برای حملات هوایی آینده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 02
کد خبر: ۱۹۲۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی نیروی هوایی اوکراین روز شنبه در گفت‌وگو با تلویزیون دولتی اوکراین اظهار داشت که روسیه احتمالا موشک‌هایی را برای حملات هوایی آینده ذخیره می‌کند.

 

به گزارش وبگاه «ویس یوکرین»، «یوری ایحنات» سخنگوی نیروی هوایی اوکراین گفت که بدیهی است که روسیه در حال جمع آوری موشک است. وی گفت که پس از ماجرای واگنر، وضعیت روسیه رو به بهبودی است.

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

 

روسیه مدتی حملات مشکی و پهپادی سنگینی علیه مواضع اوکراین انجام داد، اما در ماه ژوئن شروع از میزان این حملات کاسته شد. با این حال، ارتش روسیه همچنان به پرتاب پهپادها و موشک‌ها، به ویژه مناطق نزدیک به خط مقدم ادامه می‌هد.

 

شرق و جنوب اوکراین نیز در معرض سامانه‌های موشک بالستیک کوتاه برد مانند سامانه «اسکندر-ام» و موشک‌های سامانه پدافند هوایی «اس-۳۰۰» قرار دارد.

 

در همین رابطه، نیروی دریایی روسیه اعلام کرد ناوگان بالتیک این کشور مجهز به موشک‌های «اسکندر ام» در منطقه «کالینینگراد» در غرب روسیه حملات موشکی راعلیه تاسیسات دشمن فرضی انجام دادند.

 

به گزارش خبرگزاری «تاس»، نیروی دریایی روسیه اعلام کرد که کشتی‌های مجهز به موشک‌های اسکندر با نزدیک شدن به تاسیسات و پست‌های فرماندهی دشمن فرضی، با شلیک‌های پی در پی آن‌ها را منهدم کردند. در این رزمایش، جنگ شیمیایی نیز تمرین شد. سامانه موشکی اسکندر برای حمله به اهداف دشمن از برد ۵۰۰ کیلومتری طراحی شده است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار