عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

حمله گسترده اوکراین به خاک روسیه

حمله گسترده اوکراین به خاک روسیه وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که دیشب در مناطق مختلف این کشور ده‌ها پهپاد اوکراینی رهگیری و سرنگون شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 11
کد خبر: ۲۶۸۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی نیروهای مسلح این کشور دیشب در مناطق مختلف ۸۵ پهپاد مهاجم اوکراینی را رهگیری و سرنگون کردند.

 

آن‌گونه که در این بیانیه آمده «سامانه‌های پدافند هوایی نیروهای مسلح روسیه دیشب ۳۱ پهپاد در آسمان دریای سیاه، ۱۶ پهپاد در وارونژ و کراسنودار، ۱۴ پهپاد بر فراز دریای آزوف، ۴ پهپاد هم در آسمان منطقه بلگورود سرنگون کردند.»

 

بنابر این بیانیه بقیه پهپادهای سرنگون‌شده در مناطق شبه‌جزیره کریمه و کورسک سرنگون شدند.

 

در این بیانیه به تلفات و خسارت احتمالی این حمله اشاره‌ای نشده است.

 

وزارت دفاع روسیه روز جمعه نیز از ساقط کردن دهها پهپاد اوکراینی خبر داد. روس‌ها اعلام کردند که سامانه دفاع هوایی روسیه ۴۰ پهپاد اوکراینی را بر فراز روستوف، کورسک، فورنیچ، بریانسک، کوبیان و دریای آزوف ساقط کردند.

 

سامانه دفاع هوایی روسیه همچنین ۱۶ پهپاد را بر فراز روستوف هدف قرار داده و منهدم کرد.

 

در هفته‌ها و ماه‌های اخیر حملات گسترده پهپادی ارتش اوکراین در خاک روسیه افزایش یافته است؛ مقامات روس این حملات را تروریستی اعلام کردند چون مناطق غیرنظامی را هدف قرار می‌دهند.

 

وزارت دفاع انگلیس روز جمعه اعلام کرد که لندن و متحدانش ۳۰ هزار پهپاد جدید به اوکراین در راستای ائتلاف بین المللی برای تجهیز کی یف به پهپاد ارسال خواهند کرد.

 

بنابر اعلام وزارت دفاع انگلیس «اوکراین قرار است ۳۰ هزار پهپاد جدید به ارزش ۴۵ میلیون پوند را بر اساس قراردادهایی که با ائتلاف بین‌المللی هواپیماهای بدون سرنشین به رهبری بریتانیا و لتونی امضا کرده است، دریافت کند.«»

 

در بیانیه وزارت دفاع انگلیس آمده است که بودجه خرید این پهپادهای جدید از انگلیس، لتونی، دانمارک، سوئد و هلند تأمین خواهد شد./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار