سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

ماجرای ارسال گوشت قربانی حجاج به ایران چه بود؟

مسئول واحد قربانی عملیات حج تمتع در سازمان حج و زیارت گفت: اخبار مربوط به انتقال گوشت قربانی حجاج به داخل کشور از اساس، جعلی و کذب است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 02
کد خبر: ۱۹۲۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، در دو روز گذشته اخباری بدون منبع مبنی بر ارسال گوشت قربانی حج تمتع امسال به کشور منتشر شده بود و برخی رسانه‌ها نیز بدون هر گونه منبع مشخص و مدرک قابل استناد، این خبر کذب را بازنشر کرده بودند.

 

حجت الاسلام والمسلمین ایزدی مسئول واحد قربانی عملیات حج تمتع ۱۴۰۲ افزود: همه ساله خبر‌هایی از این دست در ایام تشریق مطرح می‌شود در حالی که صحت ندارد.

 

به گفته وی این موضوع که در سال‌های گذشته نیز مطرح شده بود، در حال حاضر قابل اجرا نیست، زیرا باید زیرساخت‌های لازم برای ارسال گوشت حجاج به ایران فراهم باشد و برنامه ریزی‌های لازم نیز در این زمینه صورت گرفته باشد که فعلا شرایط آن مهیا نیست و در نتیجه، چنین اقدامی صورت نمی‌گیرد.

 

مسئول واحد قربانی عملیات حج تمتع افزود: همانطور که پیش از این نیز چندین بار اعلام شده، بخشی از گوشت قربانی ذبح شده از سوی حجاج سال جاری در داخل خود عربستان و بخشی دیگر نیز به برخی کشور‌های فقیر افریقایی آن هم از سوی دست اندرکاران حج در کشور میزبان - عربستان- ارسال خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار