دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟

ماجرای ارسال گوشت قربانی حجاج به ایران چه بود؟

مسئول واحد قربانی عملیات حج تمتع در سازمان حج و زیارت گفت: اخبار مربوط به انتقال گوشت قربانی حجاج به داخل کشور از اساس، جعلی و کذب است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 02
کد خبر: ۱۹۲۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، در دو روز گذشته اخباری بدون منبع مبنی بر ارسال گوشت قربانی حج تمتع امسال به کشور منتشر شده بود و برخی رسانه‌ها نیز بدون هر گونه منبع مشخص و مدرک قابل استناد، این خبر کذب را بازنشر کرده بودند.

 

حجت الاسلام والمسلمین ایزدی مسئول واحد قربانی عملیات حج تمتع ۱۴۰۲ افزود: همه ساله خبر‌هایی از این دست در ایام تشریق مطرح می‌شود در حالی که صحت ندارد.

 

به گفته وی این موضوع که در سال‌های گذشته نیز مطرح شده بود، در حال حاضر قابل اجرا نیست، زیرا باید زیرساخت‌های لازم برای ارسال گوشت حجاج به ایران فراهم باشد و برنامه ریزی‌های لازم نیز در این زمینه صورت گرفته باشد که فعلا شرایط آن مهیا نیست و در نتیجه، چنین اقدامی صورت نمی‌گیرد.

 

مسئول واحد قربانی عملیات حج تمتع افزود: همانطور که پیش از این نیز چندین بار اعلام شده، بخشی از گوشت قربانی ذبح شده از سوی حجاج سال جاری در داخل خود عربستان و بخشی دیگر نیز به برخی کشور‌های فقیر افریقایی آن هم از سوی دست اندرکاران حج در کشور میزبان - عربستان- ارسال خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار