جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

اظهارات وزیر آموزش‌وپرورش درباره تدوین کتب درسی توسط دانش‌آموزان

اظهارات وزیر آموزش‌وپرورش درباره تدوین کتب درسی توسط دانش‌آموزان وزیر آموزش و پرورش گفت: این راهکار پیش بینی شده که دانش آموزان ممتاز بتوانند در زمینه تدوین کتب درسی با وزارت آموزش و پرورش همکاری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 02
کد خبر: ۱۹۲۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، رضامراد صحرائی وزیر آموزش و پرورش، در پاسخ به این سوال که آیا از نظرات دانش آموزان در بحث بازنگری و تدوین کتب درسی استفاده خواهد شد یا خیر، تصریح کرد: حتما این اتفاق رخ خواهد داد. البته فعلا این راهکار پیش بینی شده که دانش آموزان ممتاز بتوانند در این زمینه با وزارت آموزش و پرورش همکاری کنند.

 

وی با اشاره به نقش استفاده از نظرات نوجوانان و دانش آموزان در وزارت اموزش و پرورش اظهار داشت: کارگروه ملی نوجوانی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.

 

وزیر آموزش و پرورش در مورد گنجاندن موارد مربوط به سواد رسانه‌ای در کتب درسی هم گفت: سرفصل‌های مربوط به سواد رسانه‌ای در کتب درسی آمده است.

 

 بحث بازنگری کتب‌های درسی یکی از خبرهایی بود که وزیر پیشین آموزش و پرورش از آن خبر داد و تاکید کرد که بازنگری کتاب‌های درسی در کشور و به طور منطقی در حال انجام بوده و تا سال ۱۴۰۳ این مهم به درستی اجرایی خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار