ترامپ: خبری بسیار مهم پیش از سفر به خاورمیانه اعلام خواهد شد + فیلم دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد

تهدید وزیر دادگستری فرانسه برای حبس و جریمه برای والدین معترضان

وزیر دادگستری فرانسه اعلام کرد که والدین معترضان ممکن است با زندان و جریمه روبرو شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 02
کد خبر: ۱۹۲۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، اریک دوپوند مورتی، وزیر دادگستری فرانسه از والدین فرانسوی خواست که از فرزندان خود مراقبت کنند. او در این باره گفت: «کسانی که وظایف والدینی دارند از نظر اخلاقی مسئول حفظ نظم هستند.»

 

به گزارش آناتولی، وزیر دادگستری فرانسه روز شنبه گفت که والدین کودکان زیر ۱۷ سال که در اعتراضات به دلیل قتل یک نوجوان در فرانسه توسط پلیس شرکت داشتند، ممکن است مسئول شناخته شوند.

 

دوپوند مورتی با اشاره به اینکه والدینی که از فرزندان خود (زیر ۱۷ سال) مراقبت نکنند و شبانه آن‌ها را با دانستن اینکه کجا خواهند رفت بیرون بفرستند، با توجه به اینکه وظایفی دارند با دو سال زندان و ۳۰ هزار یورو جریمه روبرو خواهند شد.

 

دوپوند مورتی این بیانیه را در رابطه با اعتراضاتی که به مارپیچ خشونت در سراسر فرانسه تبدیل شده است، به خبرنگاران گفت.

 

او افزود: افرادی که در اعتراضات شرکت داشتند در رسانه‌های اجتماعی سازماندهی شده بودند، بنابراین مقامات می‌توانند آدرس IP کاربران را درخواست کنند.

 

او گفت که مقامات اطلاعاتی دارند مبنی بر اینکه افراد درگیر از طریق برنامه‌هایی مانند اسنپ چت سازماندهی شده اند.

 

وزیر دادگستری فرانسه تاکید کرد: «بنابراین شما ۱۳، ۱۴، ۱۵، ۱۶ یا ۱۷ ساله هستید، در خانه هستید و چیزی در اسنپ چت پست کرده اید، حساب شما حذف خواهد شد و شناسایی و مجازات خواهید شد.»

 

اعتراضات پس از قتل یک نوجوان ۱۷ ساله که از دستور پلیس راهنمایی و رانندگی در حومه پاریس در نانتر در استان ایل دوفرانس سرپیچی کرد، آغاز شده است. در اعتراضاتی که از چند روز پیش تاکنون ادامه دارد، نزدیک به ۱۵۰۰ نفر بازداشت و بیش از ۲۰۰ افسر پلیس زخمی شده‌اند.

 

خودرو‌های پلیس برای جلوگیری از غارت در مقابل فروشگاه‌های لوکس پاریس مستقر شده‌اند.

 

تصاویر در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که پلیس تدابیر امنیتی را در بسیاری از شهر‌ها از جمله پاریس برای کنترل اعتراضات که انتظار می‌رود در شب تشدید شود، افزایش داده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار