غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تشدید اقدامات پلیس انگلیس علیه معترضان

دولت انگلیس اعلام کرده که دیگر نمی‌خواهد اشکال اعتراضی به زعم خود افراطی در این کشور بخصوص از طرف فعالان محیط زیست را تحمل کند و تشدید اقدامات پلیس علیه معترضان را در دستورکار قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 02
کد خبر: ۱۹۲۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، دولت انگلیس تشدید اقدامات علیه معترضان را در دستور کار قرار می دهد.

 

به نوشته این روزنامه آلمانی، دولت انگلیس دیگر نمی‌خواهد اشکال اعتراضی به زعم خود افراطی را تحمل کند. در حال حاضر تا سه سال زندان به دلیل پیاده روی آهسته یا موانع ترافیکی در تظاهرات ها معرضان را تهدید می کند.

 

بر اساس تصیمات اتخاذ شده پلیس بریتانیا اکنون می تواند در برابر اعتراضات ناخواسته، به عنوان مثال توسط فعالان محیط زیست، اقدامات شدیدتری انجام دهد. یک قانون بحث برانگیز از روز یکشنبه به اجرا گذاشته شده است که روش‌های مورد استفاده تظاهرکنندگان در این نوع اعتراضات مانند راه رفتن آهسته را ممنوع می‌کند و خطر رفتن به زندان برای معترضان وجود دارد. هرکس تونل بسازد یا در آنجا بماند تا اخلال جدی ایجاد کند، حداکثر به سه سال حبس و ممانعت از تأسیسات مهم حمل و نقل تا شش ماه حبس محکوم می شود.

 

دولت محافظه کار انگلیس با این حال خود را متعهد به آزادی اعتراضات کرده است، اما از اشکال به زعم خود افراطی اعتراض به شدت انتقاد کرده است.

 

سوئلا براورمن، وزیر کشور انگلیس در این باره گفت: مردم سخت کوش می خواهند زندگی روزمره خود را بدون مزاحمت اقلیت خودخواه انجام دهند. مردم از مختل شدن زندگی آنها توسط معترضان خودخواه خسته شده‌اند. هرج و مرجی که ما در خیابان های خود دیدیم یک رسوایی است.

 

از سوی دیگر، منتقدان نسبت به تمایلات استبدادی در این کشور هشدار می دهند و بر این عقیده‌اند که تشدید قانون، حق تظاهرات را به خطر می اندازد.

 

دولت انگلیس قبلاً هم حقوق معترضان را به شدت محدود کرده بود. به عنوان مثال، افسران پلیس می توانند هر کسی را که به نظر آنها می تواند نظم عمومی را مختل کند دستگیر کنند. نیروهای پلیس برای اولین بار از این حق در حاشیه تاجگذاری شاه چارلز سوم استفاده کردند و به دلیل آن مورد انتقاد شدید قرار گرفتند./ تسنیم

ارسال نظر