غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

پیشروی روسیه در جبهه اسواتوو

وزارت دفاع اوکراین به پیشروی ارتش روسیه در چند محور طی درگیری روز‌های اخیر اذعان کرده و اعلام کرد که وضعیت در برخی جبهه‌ها بسیار پیچیده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنا مالیار» معاون وزیر دفاع اوکراین روز دوشنبه اذعان کرد که وضعیت درگیری‌ها در جبهه «اسواتوو» برای نیرو‌های اوکراینی بسیار پیچیده شده است.

وی طی پیامی در صفحه خود در تلگرام نوشت: «دشمن (روسیه) در جبهه اسواتوو در حال پیشروی بوده و در آنجا درگیری‌های شدیدی وجود دارد و دشمن در حال حمله به بیلوگوروکا و سیریبریانکا بوده و وضعیت در آنجا بسیار پیچیده است». بر اساس گفته مالیار، ارتش روسیه در محور‌های «آودیوکا»، «مارینکا» و «لمان» نیز پیشروی کرده است.

وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه نیز گفت که ارتش اوکراین در محور‌های جنوب دونتسک و زاپوروژیا دست کم ۱۵۰ نظامی، تانک و دو نفربر زرهی را نابود کرده‌اند.

بر اساس اعلام وزارت دفاع روسیه، نیرو‌های مسلح اوکراین روز گذشته تلاش کردند که عملیات تهاجمی در محور‌های دونتسک و لمان انجام دهند.

از سوی دیگر «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز شنبه در سخنانی هرگونه امکان دستیابی به راه‌حل دیپلماتیک درباره جنگ در اوکراین پیش از رسیدن این کشور به مرز‌های سال ۱۹۹۱ را رد کرد. منظور زلنسکی از مرز‌های سال ۱۹۹۱، عقب نشینی روسیه از منطقه دونباس، زاپوروژیا، خرسون و شبه جزیره کریمه است.

شبه جزیره کریمه پس از همه پرسی که روسیه در مارس ۲۰۱۴ برگزار کرد، به روسیه ملحق شد. در این همه پرسی که پس از کودتا در اوکراین برگزار شد، ۹۶.۷۷ درصد از شرکت کنندگان در همه پرسی، الحاق به روسیه را تایید کردند.

اوکراین همچنان شبه جزیره کریمه را بخش اشغال شده از اراضی خود می‌داند، اما مقامات روسیه بار‌ها اعلام کرده‌اند که ساکنان شبه جزیره کریمه، به پیوستن به روسیه رای داده و بر اساس قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل، این منطقه بخشی از روسیه به شمار می‌آید. «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه نیز تاکید کرده است که موضوع شبه جزیره کریمه به طول کامل بسته شده است. / فارس

ارسال نظر