اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

هشدار علمای اسلامی و مسیحی لبنان درباره وقوع فتنه فرقه‌ای در طرابلس

هشدار علمای اسلامی و مسیحی لبنان درباره وقوع فتنه فرقه‌ای در طرابلس مفتی طرابلس و شمال لبنان و اسقف اعظم کلیسای مارونی این شهر در بیانیه‌ای مشترک به کشته شدن دو جوان مسیحی در شمال لبنان واکنش نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ «محمد امام» مفتی طرابلس و شمال لبنان و «یوسف سویف» اسقف اعظم کلیسای مارونی این شهر در بیانیه‌ای درباره وقوع فتنه فرقه‌ای یا منطقه‌ای هشدار دادند.

 

در این بیانیه با اشاره به اینکه اهالی منطقه بشری (مسیحی‌نشین) و الضنیة (سنی‌نشین) از صدها سال پیش در کنار یکدیگر زندگی کرده‌اند، از ساکنان این منطقه خواستند تا حادثه قتل دو جوان بر انسجام ملی و آگاهی و توان آن‌ها برای مهار این درد مشترک بیافزاید.

 

روز شنبه (دیروز) یک جوان مسیحی از منطقه بشری در منطقه «القرنة السوداء» هدف تیراندازی قرار گرفت و کشته شد و یک روز پس از آن نیز یک جوان مسیحی دیگر در این منطقه به قتل رسید.

 

ارتش لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای آن به طور گسترده در این منطقه مستقر شده و مقادیری اسلحه و مهمات کشف و ضبط کرده‌اند.

 

بنابر گزارش خبرگزاری لبنان «NNA»، در این بیانیه با هشدار درباره وقوع هر گونه فتنه فرقه‌ای و منطقه‌ای، بر ضرورت تسریع در دستگیری عاملان قتل آن دو نفر و مجازات آن‌ها تأکید شده و از اهالی منطقه مذکور خواسته شده است تا به دستگاه‌ قضایی برای دستگیری مجرمان کمک کنند.

 

«نجیب میقاتی» نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان نیز روز شنبه بر ضرورت تعقیب عاملان این قتل‌ها و دستگیری آن‌ها تأکید کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده