گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم

ماکرون از وزرای کابینه خواست هر کاری می توانند بکنند تا نظم به فرانسه بازگردد

رئیس جمهور فرانسه از وزرای کابینه خواست از تمام قدرت خود برای بازگرداندن نظم و آرامش به کشور استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در تازه ترین موضعگیری درباره اعترضات گسترده در این کشور از وزرای کابینه دولتش خواست از تمام قدرت خود استفاده کنند و هر کاری می‌توانند انجام دهند تا نظم و آرامش را به کشور بازگردانند.

 

ماکرون پیش از این اعتراضات فرانسه را به گردن تعدادی نوجوان انداخته بود و گفته بود که این افراد تحت تاثیر شبکه های اجتماعی و بازیهای ویدئویی در حال شورش هستند. وی از والدین فرانسوی خواسته بود که مسئولیت به خرج دهند و از حضور نوجوانان در خیابانها جلوگیری کنند.

 

همزمان شبکه الجزیره گزارش داده که فرانسه برای مقابل با معترضان نیروهای ویژه خود را در مرکز شهر لیون مستقر کرده است و خبرها از درگیری نیروهای امنیتی و پلیس با معترضان در شهر مون پولیه حکایت دارد.

 

در پی انتشار خبر قتل نوجوان ۱۷ ساله در روز سه شنبه، معترضان خشمگین ساختمان‌ها و خودروهای دولتی را در حومه فرانسه به آتش کشیدند. از آن زمان به بعد، ناآرامی‌ها به سایر شهرها و مناطق فرانسه گسترش پیدا کرده است و تا کنون ادامه دارد.

 

در حالیکه نیروهای امنیتی و پلیس فرانسه برای کاستن از شدت اعتراضات ناکام مانده اند برخی خبرها حکایت از استفاده از پهپاد برای پایش اعتراضات و کنترل معترضان حکایت دارد.

 

طبق گزارش پایگاه خبری گلوبال تایمز، در جریان اعتراضات جمعه هفته گذشته تا روز گذشته، بیش از ۲۵۰۰ حادثه آتش سوزی ثبت شد، ۱۳۵۰ وسیله نقلیه و ۲۳۴ ساختمان به آتش کشیده شد. ۷۹ مامور پلیس مجروح شدند و بیش از ۱۳۰۰ نفر دستگیر شدند. حداقل ۴۵۰۰۰ مامور پلیس و ژاندارمری در فرانسه مستقر شده‌اند و دولت فرانسه همه مراسمات و رویدادهای بزرگ در سراسر کشور را لغو کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار