ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

صربستان: نخست‌وزیر کوزوو قصد دارد به یک زلنسکی جدید تبدیل شود

رئیس‌جمهور صربستان از برنامه‌ریزی نخست‌وزیر کوزوو برای حمله به صرب‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، «الکساندر وویچ» رئیس‌جمهور صربستان، امروز (یکشنبه) هشدار داد، «آلبین کورتی» نخست‌وزیر کوزوو، در حال آماده شدن برای حمله به اقلیت صرب این استان است.

 

به گزارش آرتی، وویچ می‌گوید این حمله به اقلیت صرب‌ها در حالی انجام خواهد شد که اوکراین در حال برنامه‌ریزی برای انجام ضدحمله دیگری علیه روسیه است.

 

ووچیچ به خبرنگاران گفت: «کورتی فقط می‌خواهد زلنسکی جدید باشد. زمانی که ضدحمله اوکراین آغاز شود، شما شاهد حمله اضافی کورتی در جمهوری کوزوو خواهید بود. من از مردم جمهوری کوزوو می‌خواهم که مراقب باشند، فقط برای مدتی پناه بگیرند. من می‌ترسم که این وحشت شدیدتر شود.»

 

بحران سیاسی که به خشونت در شمال کوزوو تبدیل شده، از زمان روی کار آمدن شهرداران آلبانیایی نژاد در منطقه‌ای که اکثریت آن صرب هستند، تشدید شده است. از زمان روی کار آمدن این شهردارها، برخی صرب‌ها تلاش کرده‌اند مانع ورود مأموران به ساختمان‌های شهرداری شوند.

 

پلیس در پاسخ به صرب‌های معترض از گاز اشک‌آور استفاده کرده است و در خشونت‌های رویداده در شمال کوزوو، ۳۰ حافظ صلح و ۵۲ صرب زخمی شدند. صربستان پس از این حادثه آماده‌باش نظامی اعلام و اقدام به استقرار نظامیانش در مرز با کوزوو به منظور دفاع از حقوق صرب‌های این منطقه کرد.

 

بلگراد استقلال منطقه کوزوو در سال ۲۰۰۸ را به رسمیت نمی‌شناسد و آن را اقدامی مغایر با قوانین بین‌المللی می‌داند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار