زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

کاهش ۸۰ درصدی تولید تریاک در افغانستان

روزنامه انگلیسی تلگراف گزارش داد که تولید مواد مخدر در افغانستان به واسطه اقدامات طالبان ۸۰ درصد کاهش یافته و این موفق‌ترین مبارزه در تاریخ بشر در این حوزه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه تلگراف چاپ انگلیس در گزارشی مبارزه طالبان در برابر مواد مخدر را موفق‌ترین مبارزه در تاریخ بشر خواند.

پیش از این نهاد تحقیقی السیس نیز در گزارشی گفته بود که طالبان کشت مواد مخدر در افغانستان را به طور بی‌سابقه‌ای کاهش داده است.

این رسانه انگلیسی نوشته است که همزمان با شکست آمریکا و کشور‌های غربی برای مبارزه با مواد مخدر، طالبان پس از فرمان رهبری این گروه توانسته موفق‌ترین مبارزه تاریخ بشر را انجام دهد.

تلگراف افزود: با اقدامات طالبان تولید تریاک در افغانستان طی سال گذشته ۸۰ درصد کاهش یافته است. 

روزنامه انگلیسی تلگراف در ادامه گزارش خود به آثار مبارزه طالبان با مواد مخدر پرداخته و گفته است که نتایج این اقدامات فراسوی مرز‌های افغانستان را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد و تولید مواد مخدر در کشور‌های مکزیک و میانمار را برای پر کردن خلا موجود در بازار افزایش چشم گیری خواهد داشت.

از طرف دیگر این رسانه مدعی شده که کشاورزان افغانستان که به کشت و تولید مواد مخدر وابسته بودند، نیز به دلیل مجبور به ترک این کشور خواهند شد و در نتیجه این موضوع اقتصاد افغانستان را متاثر خواهد کرد.

به دنبال قدرت رسیدن طالبان، رهبری این گروه کشت و تولید مواد مخدر را در افغانستان ممنوع کرده و اعلام کرده است که با خاطیان برخورد خواهد شد و این موضوع باعث شده که اعضای این گروه مزارع کشت خشخاش را تخریب کنند. / فارس

ارسال نظر