فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

اختلافات درویش و گل محمدی به اوج خود رسید

نشست امروز(دوشنبه) هیات مدیره پرسپولیس در حالی برگزار شد که اختلافات درویش و گل محمدی به اوج خود رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  نشست امروز هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در حالی برگزار شد که علیرضا بیرانوند صبح امروز به صورت رسمی از پرسپولیس جدا شد و حالا هر لحظه به استقلال نزدیک‌تر می شود. بیرانوند موضوع اصلی جلسه‌ای بود که یحیی گل محمدی سرمربی تیم هم در آن حاضر شده بود.

موضوع جالب این نشست اختلاف شدید درویش و گل محمدی بود این اختلاف تا حدی بود که حتی این دو حاضر نبودند به صورت مستقیم همدیگر را خطاب قرار دهند و حتی وقتی حرف از جدایی بیرانوند مطرح شد و درویش پیشنهاد خود را ارائه کرد جلسه از نظم خود خارج شد.

شروع زمان تمرینات از دیگر مسائل مطرح شده بود که باز هم میان گل محمدی و درویش تنش ایجاد کرد. درویش معتقد بود همین امروز هم برای آغاز تمرینات دیر است و گل محمدی اعتقاد داشت با این شیوه آغاز تمرینات او باید پاسخگوی بازیکنان باشد.

از نکات قابل توجه دیگر این جلسه مقایسه استقلال، سپاهان و تراکتور با پرسپولیس بود. وقتی اعضا از درویش سوال می کردند که چرا باید این تیم ها بتوانند بهترین بازیکنان را جذب کنند اما باشگاهی مثل پرسپولیس که سه گانه کسب کرده نمی تواند حتی بازیکن خود را حفظ کند که درویش اعلام کرد ما پول نداریم.

برخی شنیده‌ها حاکیست گل محمدی اعلام کرده با این وضعیت ادامه همکاری وی با پرسپولیس دشوار خواهد بود.این موضوع مورد اعتراض اعضا قرار گرفت و اعلام کردند وظیفه اصلی او حل مشکلات مالی باشگاه است. در پایان جلسه نیز درویش به شکل عجیبی با مخفی کردن خود در اتومبیل از محل جلسه خارج شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار