رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

سفر برجامی پوتین به فرانسه برای دیدار با مکرون

روسای جمهوری روسیه و فرانسه هفته آینده با یکدیگر ملاقات کرده و مواضع خود درباره برخی مسائل مهم بین‌المللی، از جمله برجام، اوضاع در سوریه و لیبی و دورنمای همکاری‌ها در چارچوب گروه نرماندی برای حل و فصل بحران در اوکراین را هماهنگ خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه «کامرسانت»، چاپ مسکو نوشت: "ولادیمیر پوتین " رئیس جمهوری روسیه هفته آینده برای یک سفر کاری یک روزه به فرانسه می‌رود که در جریان آن با "امانوئل ماکرون" همتای فرانسوی خود دیدار و گفت‌گو خواهد کرد.

 

 همانطور که "دمیتری پسکوف" سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه روز گذشته اعلام کرد، رهبران روسیه و فرانسه در تاریخ 19 آگوست ( 28 مرداد ماه) با یکدیگر ملاقات خواهند کرد. به گفته وی، اوضاع در مناطق شرق اوکراین و دورنمای ادامه همکاری‌ها در چارچوب گروه نرماندی (با مشارکت رهبران اوکراین، روسیه، آلمان، فرانسه) در مرکز توجه این مذاکرات است. پوتین و ماکرون همچنین به طور مرسوم از این موقعیت استفاده کرده و به تبادل نظر و هماهنگی مواضع دو کشور درباره مسائل مهم بین‌المللی، از جمله اوضاع کنونی پیرامون برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و موضوع کنترل تسلیحات می‌پردازند.

 

پیش از این مشخص شده بود که امانوئل ماکرون همتای روسی خود را در اقامتگاه تابستانی خود در بندر "برگانسون" در جنوب فرانسه به حضور می‌پذیرد.

 

دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین پیش از این تایید کرده بود که ولادیمیر پوتین در نیمه دوم ماه آگوست به فرانسه سفر خواهد کرد و فراهم سازی مقدمات این سفر که به دعوت رئیس جمهوری فرانسه صورت می‌گیرد، در حال انجام است.

 

به نوشته این روزنامه، منابع دیپلماتیک فرانسوی نیز روز گذشته اعلام کردند که مذاکرات ماکرون و پوتین کاملا شفاف و قابل اطمینان بوده و این گفت‌وگو‌ها در آستانه نشست سران گروه 7 که قرار است در تاریخ 26-24 آگوست (اول و دوم شهریور ماه) در جنوب فرانسه برگزار شود، اهمیت زیادی دارد.

 


این دیپلمات فرانسوی یادآور شد که در جریان نشست سران گروه هفت، بحران‌های سیاسی کنونی در جهان از جمله در سوریه، لیبی و اوکراین بررسی خواهد شد و به همین دلیل بررسی این مسائل با رئیس جمهوری روسیه در آستانه این مذاکرات، اهمیت خواهد داشت.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار