دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

حملات به پایتخت لیبی از سرگرفته می‌شود؛ حفتر با تمدید آتش‌بس مخالفت کرد

فرمانده نیروهای شرق لیبی موسوم به «ارتش ملی لیبی» با تمدید آتش‌بس در پایتخت این کشور مخالفت کرد و از آغاز حملات علیه نیروهای دولت وفاق ملی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ، شبکه تلویزیونی روسیا الیوم به نقل از رسانه‌های محلی لیبی گزارش داد که ژنرال «خلیفه حفتر»، فرمانده نیروهای شرق لیبی موسوم به نیروهای «ارتش ملی لیبی» با تمدید آتش‌بس در طرابلس، پایتخت این کشور مخالفت کرده است.

 

این رسانه‌های چهارشنبه (۲۳ مرداد) گزارش دادند که ژنرال حفتر بعد از پایان مدت آتش‌بس، طی نشستی با فرماندهان تحت امر خود، از آن‌ها خواسته برای از سرگیری عملیات‌های نظامی علیه دولت «وفاق ملی لیبی» به ریاست «فایز السراج»، خود را آماده کنند.

 

دولت وفاق ملی لیبی چند روز مانده به عید قربان و تعطیلات مربوط به آن، درخواست توقف درگیری‌ها و آتش‌بس داد که ژنرال حفتر شنبه (یک روزمانده به عید قربان) با این درخواست موافقت کرد.

 

نیروهای تحت امر حفتر از ۱۵ فروردین به دستور وی، عملیات نظامی برای تصرف شهر طرابلس، پایتخت لیبی را آغاز کردند. با این حال، طی این مدت نیروهای حفتر پیشروی‌ قابل ذکری نداشتند و حتی در برخی از جبهه‌ها مجبور شده‌اند از تصرفات و مواضع خود عقب‌نشینی کنند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار