قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

نوروزی: بخش اعظمی از مجلس دهم در اختیار دولت است

عضو فراکسیون روحانیت مجلس گفت:‌ آقای رئیس جمهور هرچه خواسته مجلس به وی داده و مشکلی ندارد و اینکه می‌گوید من اختیاری ندارم بهانه‌تراشی است و اختیارات وی از روسای جمهور قبل هم خیلی بیشتر است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به اظهارات رئیس جمهور در بحث اختیارات گفت: رئیس جمهور از هر نظر از اختیارات کافی برخوردار است. آیا منظور رئیس جمهور از اینکه می‌گوید اختیار ندارم این است که اختیار سایر نهادها را به وی بدهند؟

 

وی افزود: بخش‌های مختلف همچون اقتصاد، فرهنگ، محیط زیست و... در اختیار رئیس جمهور است. آقای رئیس جمهور باید از این اختیارات و با هماهنگی با قوای دیگر از توان قوای دیگر هم برای پیشبرد امور استفاده کند.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت: آقای رئیس جمهور باید ساعت کاری خود را بالا ببرد، برای رئیس جمهور یک کشور مانند ایران کار نزدیک به 20 ساعت لازم است تا بتواند امور مختلف کشور را اداره کند.

 

نوروزی خاطرنشان کرد: آقای رئیس جمهور باید خارج از مسائل حزبی و با پرهیز از استفاده از نیروهای فرتوت و پیر از نیروهای جوان استفاده کند، این نیروهای جوان و در عین حال کارکشته هستند که می‌توانند کار کنند.

وی افزود: آقای رئیس جمهور هرچه خواسته مجلس به وی داده و مشکلی ندارد و اینکه می‌گوید من اختیاری ندارم بهانه‌تراشی است و اختیارات وی از روسای جمهور قبل هم خیلی بیشتر است.

 

عضو فراکسیون روحانیت مجلس در پایان گفت: از سوی دیگر بخش اعظمی از مجلس دهم در اختیار آقای رئیس جمهور است و در واقع نیمی از مجلس وکیل‌الدوله هستند و دولت با تلاش خود آنها را روی کار آورده، از نظر حوزه قانون‌گذاری نیز هیچ کمبودی ندارد و قوه قضائیه هم در خدمت دولت است و تنها باید خود آقای رئیس جمهور کارش را بیشتر کند و با تحرک باشد و با معاونین و مشاوران جوان، وزرا، استانداران و... زیر 50 سال کار کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار