سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم در دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی چه گذشت؟ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران

سخنگوی وزارت خارجه: ایران از یمن واحد حمایت می‌کند

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه متجاوزان به دنبال تجزیه یمن هستند، تأکید کرد جمهوری اسلامی ایران از یمن واحد حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر ، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان روز چهارشنبه اعلام کرد جمهوری اسلامی ایران از «یمن واحد» حمایت می‌کند و حفظ وحدت یمن را مسئولیت مشترک همه مردم این کشور می‌داند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تحولات اخیر در جنوب یمن اظهار داشت: ائتلاف متجاوزان سعودی و اماراتی با همراهی مزدوران آنان که طی پنج سال گذشته با انواع سلاح های پیشرفته و انجام ‌کشتار و ویرانی های فراوان نتوانستند اراده مردم را در هم بشکنند و خود را در برابر روحیه مجاهدت و ایستادگی مردم سراسر یمن شکست خورده می بینند، اکنون در قالب توطئه ای مشکوک به‌ دنبال تجزیه یمن هستند.

 

سید عباس موسوی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره از "یمنِ واحد" حمایت نموده و حفظ یکپارچگی آن را مسئولیت مشترک همه مردم یمن می داند.

موسوی ابراز امیدواری کرد که با توقف تجاوز ائتلاف سعودی - اماراتی به آن کشور، احزاب و گروههای مختلف یمنی بتوانند با به سرانجام رساندن گفت‌وگوهای یمنی– یمنی بر مشکلات غلبه کرده و یک دولت فراگیر در سراسر یمن تشکیل دهند.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار