تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

بهره مندی ۹۰ درصدی بازنشستگان از حقوق شاغلین

بهره مندی ۹۰ درصدی بازنشستگان از حقوق شاغلین عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: باید در برنامه هفتم توسعه حکم روشن و شفافی را در زمینه همسان سازی حقوق بازنشستگان در نظر بگیریم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمدرضا میرتاج الدینی، با اشاره به موضوع مبحث همسان سازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم توسعه بیان کرد: همسان سازی حقوق یکی از مطالبات جدی بازنشستگان محسوب می‌شود و باید به درستی مورد پیگیری قرار گیرد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه بازنشستگان همواره مطالبه همسان سازی حقوق خود را از نمایندگان پیگیری می‌کنند، ادامه داد: بخشی از این موضوع انجام شده، اما همچنان فاصله بین افزایش حقوق شاغلین و بازنشستگان برطرف نشده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات بیان کرد: ما باید در برنامه هفتم توسعه حکم روشن و شفافی را در زمینه همسان سازی حقوق بازنشستگان در نظر بگیریم. همچنین باید شرایط به نحوی باشد که بازنشستگان بتوانند ۹۰ درصد حقوق شاغلین را دریافت و از آن بهره‌مند شوند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس باید به طور همه جانبه به این بخش ورود کند، ادامه داد: دولت هم باید به این بخش کمک کند تا این موضوع هم در برنامه هفتم توسعه منعکس و هم در طول بودجه‌های سنواتی مورد توجه قرار گیرد.

وی تاکید کرد: پیشنهادات مجلس در این بخش در صورتی عملیاتی می‌شود که با نظر دولت تدوین شود تا عقب ماندگی‌های حقوقی بازنشستگان به نحوی جبران شود. / روز نو

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار