گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟

کشف ۶۰۰ عدد رینگ خارجی قاچاق به ارزش ۱۵ میلیارد ریال

کشف ۶۰۰ عدد رینگ خارجی قاچاق به ارزش ۱۵ میلیارد ریال رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف ۶۰۰ عدد رینگ خارجی قاچاق به ارزش ۱۵ میلیارد ریال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۹ - ۱۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 05
کد خبر: ۱۹۲۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ کارآگاه هدایت بهرامی گفت: در اجرای طرح‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اولویت سرکشی از انبارها، تیم عملیات اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی با هماهنگی مرجع قضائی برای سرکشی انبار‌های واقع در خیابان شهید رجایی تهران اعزام شدند.

در بازرسی از این انبارها، مأموران موفق به کشف محل دپوی رینگ‌های آلومینیومی خارجی و قاچاق فاقد بارنامه و مجوز‌های قانونی شدند و در این رابطه ۶۰۰ عدد رینگ قاچاق کشف شد.

در این عملیات پلیسی یک نفر دستگیر و ارزش اقلام کشف شده توسط کارشناسان حدود ۱۵ میلیارد ریال برآورد شده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران گفت: ورود کالای قاچاق و ارز به کشور باعث ورشکستگی کارخانجات و بیکار شدن کارگران ایرانی می‌شود؛ لذا از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکار کالا با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ و یا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند. / مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار