کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

استقبال امیرعبداللهیان از همتای الجزایری در تهران

وزیر امور خارجه الجزایر امروز در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران مورد استقبال امیرعبداللهیان قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 08
کد خبر: ۱۹۳۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، «احمد عطاف» وزیر خارجه الجزایر پیش از ظهر امروز (شنبه) ۱۷ تیر ماه در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران مورد استقبال حسین امیرعبداللهیان قرار گرفت.

 

پس از آن وزرای خارجه بر سر یک میز به گفت‌وگو نشستند.

 

سفر وزیر خارجه الجزایر در پاسخ به دعوت امیرعبداللهیان انجام می‌شود. وزیر امور خارجه دهم فروردین سال جاری در گفت‌وگوی تلفنی از وزیر خارجه الجزایر برای سفر به تهران دعوت کرد که مورد استقبال وی قرار گرفت.

 

امیرعبداللهیان ۱۰ فروردین در تماس تلفنی با «احمد عطاف» وزیر خارجه جدید الجزایر، انتخاب وی را به این سمت تبریک گفت و برای وی در مسؤولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.

 

دو وزیر خارجه، در خصوص توسعه روابط دوجانبه در زمینه‌های مختلف به ویژه روابط اقتصادی و تجاری و همچنین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله تحولات فلسطین رایزنی و تبادل نظر کردند.

 

وزیر امور خارجه ایران از همتای الجزایری برای سفر به تهران دعوت کرد که مورد استقبال وی قرار گرفت.

 

وزیر خارجه الجزایر نیز ضمن ابلاغ سلام‌های گرم مقامات عالی کشورش به مقامات عالی جمهوری اسلامی ایران، بر آمادگی برای توسعه روابط دوجانبه با کشورمان در ابعاد مختلف تأکید کرد.

 

رمطان العماره وزیر خارجه پیشین الجزایر نیز ۱۷ دی ماه ۱۴۰۱ در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبداللهیان آمادگی این کشور برای برگزاری رایزنی‌های سیاسی با ایران را اعلام و از وزیر خارجه ایران برای سفر به الجزیره دعوت کرد.

 

محمدرضا بابایی سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در الجزایر هم پیش از عزیمت به محل مأموریت با حسین امیرعبداللهیان دیدار کرده بود.وزیر امور خارجه در این دیدار با اشاره به روابط خوب سیاسی جمهوری اسلامی ایران و الجزایر طی سنوات گذشته، بر ضرورت تلاش بیشتر برای ارتقاء و گسترش مناسبات دوجانبه تأکید کرد.امیرعبداللهیان همچنین با ابراز خرسندی از سطح بالای روابط سیاسی دو کشور، ضرورت استفاده از ظرفیت‌های دو کشور برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری فیمابین، به ویژه در حوزه اقتصاد دانش بیان و صدور خدمات فنی و مهندسی را مورد تأکید قرار داد.

 

بعد از توافق ایران و عربستان در پکن برای ازسرگیری مناسبات دیپلماتیک، وزارت امور خارجه الجزایر هم از این توافق استقبال و اعلام کرد که این توافق قدرت دفاع از آرمان فلسطین را افزایش خواهد داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر