ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دیدار سفیر ایران با وزیر خارجه سیرالئون

دیدار سفیر ایران با وزیر خارجه سیرالئون سفیر ایران در دیدار با وزیر خارجه سیرالئون بر جایگاه آفریقا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 08
کد خبر: ۱۹۳۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «سیدخلیل ساداتی امیری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در فری‌تاون‌ روز جمعه ۱۶ تیر ماه با «دیوید فرانسیس» وزیر امور خارجه و همکاری‌های بین‌المللی جمهوری سیرالئون دیدار و درباره موضوعات مورد اهتمام مشترک تبادل نظر کرد.

 

ساداتی امیری ضمن تقدیم پیام تبریک حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت تصدی کرسی غیردائم شورای امنیت سازمان ملل برای دوره ۲۰۲۵-۲۰۲۴ توسط سیرالئون نسبت به تداوم و گسترش همکاری‌های دو کشور در مجامع بین‌المللی ابراز امیدواری کرد.

 

سفیر ایران همچنین مراتب تبریک خود را به مناسبت پیروزی مجدد جولیوس مادا بیو در انتخابات اخیر اعلام کرد.

 

دیوید فرانسیس، وزیر امور خارجه سیرالئون ضمن تشکر از حمایت ایران از کارزار سیرالئون در شورای امنیت سازمان ملل و همچنین پیام تبریک همتای ایرانی خود، ایران را یکی از متحدان مهم جمهوری سیرالئون خواند.

 

دیوید فرانسیس ضمن قدردانی از اقدامات و ابتکارات سفارت ایران در فری‌تاون از جمله افتتاح دانشکده پرستاری و همچنین تلاش‌ها برای گسترش خدمات تخصصی کلینیک هلال احمر ایران، آن را همسو با سیاست‌های دولت مادا بیو برای تقویت نیروی انسانی متخصص در کشور خواند.

 

سفیر جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد که آفریقا جایگاه ویژه‌ای در دیپلماسی پویای جمهوری اسلامی ایران دارد و از آمادگی بخش خصوصی و دولتی ایران در تمامی حوزه‌های صنعتی، پزشکی، فناوری و غیره برای فعالیت در این کشور غرب آفریقا خبر داد.

 

دو طرف همچنین به تفصیل در رابطه با آینده مناسبات سیاسی و فرهنگی و همکاری‌های اقتصادی تبادل نظر کرده و ایده‌ها و ابتکارات جدیدی را در راستای تداوم تعاملات مطرح کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار