حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

امیرعبداللهیان:دیپلماسی پویا در راستای پیگیری تحقق منافع ملی ایران در جریان است

امیرعبداللهیان:دیپلماسی پویا در راستای پیگیری تحقق منافع ملی ایران در جریان است وزیر امور خارجه با اشاره به دیدارهای خود با برخی همتایانش در حاشیه نشست وزرای امور خارجه جنبش عدم تعهد در باکو، گفت: دیپلماسی پویا در جهت پیگیری تحقق منافع ملی ایران در جریان است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۹۳۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در صفحه شخصی خود در فضای مجازی گزارشی از سفر دو روزه به باکو در نشست وزرای امور خارجه جنش عدم تعهد منتشر کرد.

وی نوشت: در سفر به باکو، علاوه بر سخنرانی در نشست وزرای خارجه جنبش‌ عدم‌ تعهد و کمیته‌ فلسطین، با رئیس جمهور جمهوری آذربایجان، همتایانم از ترکیه، عراق، مالزی، سودان، بلاروس، سوریه و جنبش آزادیبخش فتح فلسطین‌ (وزیر ریاض‌المالکی) دیدار و گفت‌وگو کردم.

وزیر امور خارجه افزود: دیپلماسی پویا در جهت پیگیری تحقق منافع ملی ایران در جریان است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار