تصویب کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه در کمیسیون تلفیق-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

تصویب کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه در کمیسیون تلفیق

عضو هیأت‌رئیسه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه از تصویب کلیات این لایحه در جلسه امروز این کمیسیون و با رأی اکثریت اعضا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 08
کد خبر: ۱۹۳۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مضانعلی سنگدوینی با اشاره به جزئیاتی از جلسه امروز (شنبه، 17 تیر) کمیسیون تلفیق برنامه هفتم، گفت: در این جلسه، کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه به تصویب رسید.

 عضو هیأت‌رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه افزود: در این جلسه، اعضای کمیسیون با ۲۷ رأی موافق، ۶ رأی مخالف و یک رأی ممتنع به کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه رأی مثبت دادند.

به گزارش فارس، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور با حضور در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در روز 28 خرداد امسال لایحه برنامه هفتم توسعه را تقدیم نمایندگان مردم در خانه ملت کرده است.

بر همین اساس، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، 6 برنامه توسعه 5 ساله تصویب و در دستورکار قرار گرفته که برنامه هفتم توسعه (1406- 1402)، چهارمین و آخرین برنامه توسعه پنج‌ساله کشور در مسیر سند چشم‌انداز 1404 محسوب می‌شود.

همچنین لایحه برنامه هفتم توسعه برای سال‌های 1402 تا 1406 تدوین شده که دارای 22 فصل و 7 بخش است که بخش‌های اقتصادی، زیربنایی، فرهنگی و اجتماعی، علمی، فناوری و آموزشی، سیاست خارجی، دفاعی و امنیتی و اداری، حقوقی و قضایی است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار