بازداشت یکی از ساکنان تل‌آویو به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت یک قاچاقچی ایرانی در نیوزیلند به جرم تجاوز زاخارووا: روسیه قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد عراقچی: هرگونه تصمیم نسنجیده در شورای حکام با پاسخ مقتضی ایران مواجه خواهد شد کشته شدن یکی از سرکردگان «حراس الدین» در حملات هوایی آمریکا به سوریه پیام محمود عباس به ماکرون: از خلع سلاح حماس حمایت می‌کنیم تیراندازی در مدرسه‌ای در اتریش ۵ کشته برجا گذاشت گروسی: علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم اسلامی: اظهارات گروسی بعد فنی و حقوقی ندارد اعزام تفنگداران نیروی دریایی به لس آنجلس برای سرکوب اعتراضات بیانیه تل‌آویو درباره جزئیات رایزنی نتانیاهو و رئیس جمهور امریکا درباره ایران آتش‌سوزی یک کشتی باری در سواحل هند با ۱۵۰ کانتینر مواد خطرناک تجاوز رژیم اسرائیل به بندر الحدیده یمن هشدار ایران درباره صدور قطعنامه شورای حکام: هر اقدام فراقانونی علیه منافع ملی را با واکنش قوی پاسخ خواهیم داد جلسه طولانی مدت ترامپ درباره ایران و غزه در کمپ‌دیوید

تحرکات مشکوک نظامی آمریکا در شرق سوریه

برخی از منابع محلی در استان دیرالزور سوریه خبر دادند که آمریکا و شبه‌نظامیان کُرد وابسته به این کشور، به سرعت در حال انتقال تجهیزات نظامی هستند و در نقاط مقابل ارتش سوریه مستقر شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، در نقاط تلاقی بین مناطق تحت تسلط ارتش سوریه و مناطق اشغالی آمریکا و شبه‌نظامیان کُرد وابسته به این کشور در استان دیرالزور، تحرکات مشکوکی صورت گرفته است که بیشتر شبیه به آماده‌باش نظامی و امنیتی است.

 

منابع محلی حاضر در دیرالزور (شرق سوریه) به خبرگزاری اسپوتنیک گفتند: این آماده‌باش و تنش نظامی به خاطر تجهیزات نظامی سنگینی ارتش آمریکا است که به مناطق اطراف رود فرات انتقال داده است؛ مناطقی که در نقطه مقابله آن، ارتش سوریه و نیروهای وابسته به آن حضور دارند.

 

تروریسهای آمریکایی طی روزهای گذشته هم تجهیزات نظامی و لجستیکی زیادی به پایگاههای غیر قانونی خود در ریف دیرالزور انتقال دادند که آخرین مورد آن، کاروان نظامی بود که امروز وارد منطقه کونیکو شد.

 

این منابع ادامه دادند: عناصر کُرد بیش از ۵۰۰ خودروی نظامی از جمله خودروهای زرهی ساخت آمریکا را از شهر قامشلی در استان الحسکه به شهرکهای عکیدات، البصیرة، الشحیل، العزب و میدان نفتی منتقل کردند. در این میدان پایگاه غیر قانونی آمریکا در شرق دیرالزور واقع شده است.

 

به گفته این منابع، جنگنده‌ها، بالگردها و پهپادهای آمریکا به شدت در حال پرواز در این منطقه هستند. نیروهای ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش هم در حال دیدبانی در میدان گازی کونیکو هستند. این میدان که شمال دیرالزور قرار دارد، یک پایگاه غیر قانونی دیگر آمریکا را در خود جای داده است.

 

آمریکاییها با همکاری و هماهنگی مزدوران کُرد، طی روزهای گذشته، در پایگاههای خود در دیرالزور، مانورهای نظامی برگزار کردند. برخی از منابع محلی می‌گویند که عناصر کُرد نیروهای خود را آماده کرده‌اند که برای حمله به روستاهای تحت کنترل ارتش سوریه آماده شوند. این روستاها عبارت است از: حطلة، الجنینة، مراط، مظلوم، الحسینیة، الطابیة و خشام.

 

ارتش سوریه و منابع رسمی واکنشی به این اخبار نداشته‌اند. دمشق بارها تأکید کرده است که حضور آمریکا و مزدوران تجزیه‌طلب کُرد در شرق و شمال شرق سوریه غیر قانونی و اشغالگرانه است و به این حضور پایان خواهد داد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده